Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turneul Premier 5 de la Dubai și-a aflat și cea de-a doua finalistă. Câștigătoarea ultimelor două ediții ale competiției, Elina Svitolina (6 WTA), cap de serie 6, a fost învinsă de Belinda Bencic (45 WTA), scor 6-2, 3-6, 7-6(3). În setul decisiv, ucraineancă a condus la un moment dat cu 5-3, iar la 5-4 a servit pentru câștigarea meciului, însă Belinda a făcut break la zero și s-a impus în cele din urmă la tie-break.


"Vă mulțumesc, atmosfera a fost grozavă. Îmi cam plac aceste meciuri dramatice, nu știu de ce. Simt că joc mai bine atunci când sunt condusă cu 5-3 în decisiv. Probabil ar trebui să încerc asta și la meciul următor. Mă simt mai liberă, nu mai am nimic de pierdut și cred că de aceea joc mai bine. Când scorul devine strâns, închid robinetul emoțiilor și le trăiesc doar în interior", a spus Belinda Bencic, la finalul partidei.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.