Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uniunea Europeană şi statele membre au devenit mai egoiste ca niciodată şi "trebuie să revenim la solidaritate", în timp ce alegerile europene vor fi cel mai mare test pentru UE după mulţi ani, a declarat comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, într-un interviu difuzat vineri de Euronews, în care, pe de altă parte, ea a descris drept ''un pas înainte'' crearea instituţiei procurorului european.

Întrebată dacă, după patru ani de când este comisar european pentru politică regională, a reuşit că reducă decalajul dintre Est şi Vest, dintre regiunile sărace şi cele bogate, Corina Creţu a spus că ''suntem după o criză, avem un studiu care arată că multe regiuni au reuşit foarte bine să revină la creşterea economică şi ocuparea forţei de muncă şi alte ţări se află încă în stadiul anterior crizei''.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.