Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultimele zile de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie din R.Moldova reconfirmă încă odată amestecul Kremlinului în procesul electoral din statul frate dintre Prut şi Nistru în contextul în care oamenii lui Putin doresc să menţină în acest spaţiu o zonă gri tampon între EST şi VEST.


Federaţia Rusă pregăteşte o fraudare masivă a acestor alegeri cu ajutorul turismului electoral din Regiunea Transnistreană, pentru a spori procentele PSRM-ului, iar PDM-ul oligarhului Plahotniuc va profita din plin de legea mixtă electorală, „o struţo-cămilă nedemocratică“ taxată dur de Comisia de la Veneţia şi de presiunile exercitate asupra cetăţenilor de instituţiile de forţă şi funcţionarii statului moldovean.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean O sa fie proteste, deoarece la unii nu o sa le convina rezultatul previzibil din sondaje - victorie zdrobitoare a socialistilor. Sper ca se va termina cu himera unei uniri cu Romania, nedorita de catre majoritatea cetatenilor din Republica Moldova.

22 februarie 2019 19:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.