Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chișinăul a beneficiat de un sprijin necondiționat din partea României, indiferent de derapajele guvernelor de peste Prut. Fie că vorbim de asistență financiară, medierea relației dintre Bruxelles și Chișinău sau sprijinul cvasitotal în susținerea oricăror povești pe care Republica Moldova le-a vândut partenerilor externi, Bucureștiul a fost mereu aproape. Eșecul politicii României în relația cu Moldova e tot mai greu de ascuns atât la București, cât și la Chișinău. Și în special la Bruxelles.

Integral pe Contributors.roComentarii

Oltean daca imensa majoritate a cetatenilot Republicii Moldova nu doresc unirea cu Romania, asta nu a impiedicat guvernele lor ca sa suga bani si gratuitati de la noi. Bineinteles, acelasi lucru fac si de la Rusia. Nu sunt deloc fraieri, cum par la prima vedere, ci profitori 100%. Fraieri sunt cotizantii romani, cei care cred ca cei de acolo doresc unire neconditionata.

22 februarie 2019 19:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.