Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Digi24 și Film Now vor transmite, pe 25 februarie de la ora 01:30, regalul cinematografiei mondiale, Gala Premiilor Academiei Americane de Film. Este al cincilea an în care Film Now și Digi24 aduc telespectatorilor din România emoțiile decernării celor mai râvnite trofee ale industriei cinematografice. Până în noaptea cea mare, Oana Zamfir vă prezintă nominalizările din categoria Cea mai bună actriță în rol secundar.

Amy Adams a fost nominalizată de 6 ori la Oscar, dar nu a câştigat nicio statuetă. În 2017, la Oscar, au fost nominalizate două filme în care Adams a jucat rolul principal - Arrival şi Nocturnal Animals - dar ea nu a primit nimic, nici măcar o nominalizare. Ei bine, anul ăsta a reuşit: membrii Academiei au selectat-o pentru rolul deloc de neglijat al soţiei fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.