Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pază sporită în şcoli, burse pentru elevii cu medii de peste nouă şi crearea de spaţii verzi sunt priorităţile lui Vasile Negrilă, candidatul Partidului Umanist pentru sectorul 4 al Capitalei.

Actualul consilier local şi-a exprimat intenţia de a candida în 2020 la alegerile locale în cadrul unui eveniment la care au participat sute de oameni.

Candidatura sa la alegerile locale din 2020 pentru şefia primăriei sectorului 4 este susţinută şi de fostul edil, Cristian Popescu Piedone, dar şi de europarlamentarul Maria Grapini, membru al Partidului Umanist.

Evenimentul de lansare a candidatului umanist pentru sectorul 4, Vasile Negrilă, s-a desfăşurat sub semnul lozincilor care guvernează doctrina umanistă: curaj, onoare, stop abuzurilor, dar şi cu deviza "Umaniştii pentru viitor, umaniştii pentru România!"


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.