Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sonda spaţială Hayabusa-2 a fost plasată cu succes, vineri, pe asteroidul Ryugu - aflat la aproximativ 300 de milioane de kilometri distanţă de Terra - pe care urmează să caute indicii despre originea formelor de viaţă de pe Pământ, precum şi despre sistemul nostru solar, potrivit ft.com.

Hayabusa-2 a atins pentru scurt timp suprafaţa asteroidului Ryugu (palatul dragonului, în japoneză), a lansat un proiectil ce a provocat un nor de praf, din care a colectat mostre, şi apoi s-a întors la poziţia iniţială de pe orbita acestuia, au anunţat oficialii de la Agenţia spaţială niponă.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Chipul Lui Dumnezeu în om. Cele două emisfere ale creierului lui Adam create după Dumnezeu-Tatăl (emisfera stângă) și după Dumnezeu-Fiul (emisfera dreaptă). Sfânta Treime. Brațul = Dumnezeu-Tatăl, antebrațul = Dumnezeu-Fiul, palma = Dumnezeu-Duhul Sfânt. Femurul = Dumnezeu-Tatăl, tibia = Dumnezeu-Fiul, laba piciorului = Dumnezeu-Duhul Sfânt ș.a.m.d.

22 februarie 2019 21:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.