Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezentatorul TV Virgil Ianţu (48 de ani) a scris un text, pe pagina sa de Facebook, în care enumeră problemele existente în România printr-o serie de întrebări.

Virgil Ianţu a postat un text construit din mai multe întrebări despre România, prin care îşi evidenţiază părerea despre situaţia ţării. Prezentatorul TV pune normalitatea în contrast cu mai multe probleme existente în ţară, printre care faptul că aceasta „se află pe mâini care ar trebui încătuşate“, fiind distrusă zi de zi de acestea, dar şi că „suntem călcaţi în picioare prin decizii politice“. El mai menţionează că evită să urmărească ştirile pentru că îl afectează.

Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecăturile Gemene Konchita Wurst te-a născut, căcatule?! Scuză-mă că te-am înjurat de mamă, a fost neintenționat.

22 februarie 2019 16:25

Ecce Kurrupt - sunt un limbric platit bine sa manânc kakat cu polonicul. Dar ma dau interesant, ca sunt multi care iau masa cu mine. Cum vedem ca da vreunul in bucatarul nostru specializat in bucataria estica, cum sarim de kur in sus. Ne este dusman si mama care ne-a nascut, daca vedem ca spune ceva de rau de angajatorul nostru.

22 februarie 2019 15:15

Ecce Kurrupt Întrebucerea care lipsește de pe Fesebucile repetentului ecce însă una care se pare că nu mai poate fi ignorată: Când vor lua Konchita Wurst și Cristian Homobuci șpițuri în sfinkter poziționați strategic cu mâinile încătușate?

22 februarie 2019 13:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.