Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc au depus, vineri, jurământul de învestitură în funcţiile de ministri la Dezvoltare Regională şi Transporturi, după ce şeful statului a respins în mai multe rânduri propunerile pentru conducerea celor două ministere făcute de premierul Viorica Dăncilă.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost reprezentată, vineri, la ceremonia de învestitură a celor doi miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor, Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, de vicepremierul Viorel Ştefan, premierul nefiind prezentă în ţară.

La ceremonia de învestitură delegaţia guvernamentală a fost condusă de vicepremierul Viorel Ştefan, premierul Viorica Dăncilă fiind plecată la congresul socialiştilor europeni de la Madrid.

Integral pe MediafaxComentarii

Roboteii si CUCII lui DRACnea PSD-ul, DRACnea in mod special, pune acesti minitrii ,,CUCI" tocmai ca sa poata sa-i manevreze el cum vrea! Le ia banii din ministere si-i da unde vrea muschiul lui, pune secretari de stat, sefi de department, sectii.. cu nemiluita din loazele slugoilor psd platiti cu ‘jde mii de euro pe luna...CUCII astia de ministri doar semneaza toate NIMICNICIILE lu DRACnea, NIMIC nu dispun ei! Ce drakul ne facem ca nu vedem, nu stim! CUCUL alalalt de la aparare, Les, face el ceva dupa capul lui!, NU, ca-l mananca dady! DRACnea este CAPO TUTI CAPO! Doar avem si exemplul de CUC sef la PSD. PM veorica docila. Pai, gandeste asta cu mintea ei? Doammne fereste!

22 februarie 2019 16:34

victor OARE DE CE A MAI FOST NOMINALIZAT ACEST CUC? DOMNULE DRAGNEA DE CE CHINUITI ACEST GUVERN CU ASTFEL DE PERSONAJE?

22 februarie 2019 16:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.