Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ordonanţa 7 pentru Justiţie, care intrat în vigoare miercuri seara, a stârnit reacţii în rândul diplomaţilor străini. Ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm, atrage atenţia din nou că o justiţie independentă este esenţială pentru succesul luptei anticorupţie. Diplomatul american spune pentru a fi eficientă, lupta anticorupţie are nevoie de susţinerea fiecărui cetăţean.

„În lupta împotriva corupţiei, desigur, este esenţial să ai un sistem judiciar independent, o poziţie puternică a procurorilor. Însă instanţele singure nu pot învinge corupţia. Este foarte important să ai un mod curat de guvernare şi în multe ţări au fost experimentate diferite modalităţi, să structureze guverne în care să fie dificil să se desfăşoare activităţi de corupţie, dar şi acestea au eşuat în parte. De aceea, este foarte important să existe un efort civic de amploare în lupta anticorupţie. (...) Până la urmă, este foarte important ca fiecare cetăţean, motivat de principii ca democraţie, libertate, stat de drept, să fie activ în lupta anticorupţie”, a declarat ambasadorul american Hans Klemm.

Integral pe Digi24Comentarii

Urgent referendum si abrogarea legilor justitiei facute de sluga psd s-a lui dracnea jegul tudorel Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta n u-i DEMOCRATIE niste penali, condamnati definitive in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI, TOATE FACUTE SPECIAL CA SA-I SCAPE PE HOTI DE LEGE SI DE PUSCARIE SA FIE ABROGATE.

22 februarie 2019 16:48

Hienele psd-iste Imaginea negativa a Romanie este data de haita de penali cocotata in Parlamentul Romaniei, haita condusa de catre un condamnat definitiv, al carui unic scop in fruntea acestei tari este de a-si scapa curul de parnaie ... imaginea negativa a Romaniei este data de cea mai tembela fiinta care a putut fi vreodata aleasa in functia de prim-ministru, precum si de siluirea zilnica a justitiei de catre niste infractori dovediti ... de doi ani de zile asta este preocuparea zilnica a celor care ne conduc: modificarea legilor justitiei, amnistii, gratieri, dati jos sefii DNA si Parchetului General, pedepse mai blande pentru infractori, pedespse executate la domiciliu (fiecare in jacuzzi-ul personal) si lista poate continua ... nimic pentru oameni, doar abureli, dublari de salarii care te lasa cu mai putini bani in buzunar decat inainte de marire, inflatie si robor in crestere accelerata, preturi care cresc zilnic ...

22 februarie 2019 16:45

URGENT REFERENDUM PE JUSTITIE Trebuie sa fim uniti in aceste imprejurari si sa sustinem o pozitie solida a Romaniei in UE . Sigur , nu putem fi uniti si solidari cu cretinii de la PSD-ALDE , care au dus tara pe marginea prapastiei , in incercarea de a-i salva pe gainarii penali Dragnea , Tariceanu , Valcov et comp. , de puscarie . Drept urmare , izolam ciumatii rosii , ii numaram , ii trecem la catastif , ii tratam cu cianura , verde de Paris , acid sulfuric , apoi ii intindem pe sarma ca pe rufele jegoase . Prin acest tratament scoatem din tara mirosul insuportabil de fecale care a cuprins tot spatiul mioritic de cand la putere s-au protapit ratatii astia de trepadusi penali PSD-ALDE !

22 februarie 2019 16:44

PSDracnea si gasca lui de HOTI In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTI de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI

22 februarie 2019 16:43

Ecce Kurrupt Evident ecce nevoie de multă vaselină.

22 februarie 2019 16:02

Luke Nu, nu!! Au nevoie de ambasade.... :):):)

22 februarie 2019 14:01

PROBO A-ti spune parerea care nu corespunde cu cea a partidului stat inseamna incitare la violenta , asta dupa gandirile bolsevice.E destul de umilitor si rusinos ca in mediile externe ( si aici nu e vorba numai de ambasadorul SUA ) se fac apropouri fine, dar clare, cu privire la faptul ca fara o atitudine civica nu se poate schimba situatia de talharie oficiala lansata de un guvern de penali.Soarta noastra depinde de atitudinea civica a noastra, a tuturor, care...lipsestae cu desavarsire.Acum nu mai sunt nici rusii, nici nemtii nici Ceausescu .S-ar crede ca poporul e multumit nevoie mare .Asi ! Suntem plini de revolta la un pahar de tzuica apoi ne ducem la culcare asteptand "sa vina americanii".Pe asta s-au bazat guvernantii nostri din trecut, prezent si probabil si viitor.Fuga din tzara ( cine poate, bine'teles ) este solutia cea mai comoda si "onorabila "(?).Civismul, lasa-l dracului !

22 februarie 2019 13:42

ppp Ati auzit de libertatea cuvantului? In constitutia Romaniei este prevazuta. Iar ambasadorul SUA isi spune numai parerea, nu incita pe nimeni si nu se amesteca in treburile interne. Isi spune numai parerea.

22 februarie 2019 13:03

RÂSU CUR(cilor) Domnu Klemmu, tu chiar nu poți să-ți vezi naibii de atribuțiunile tale? Sau primești ordin de „undeva”? Dacă o faci cu de la tine putere, atunci, cu proxima ocazie - ADIO!, da? Sperăm că ne-am înțeles?

22 februarie 2019 10:24

HO! ...instigi la violente stradale, la atacuri de persoane, la distrugeri de bunuri publice si personale, bai, democratule de ambasador parasutat in Romanica ! Dle. Presedinte Trump, transferati-l pe Klemm asta, intr-o Tara din Africa sau America de Sud, unde razboaiele civile sunt mod de guvernare.

22 februarie 2019 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.