Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Casa de modă italiană Fendi şi-a luat adio de la directorul ei de creaţie, Karl Lagerfeld, joi, la Milano, unde a prezentat ultima colecţie vestimentară creată de acesta, în cadrul unui show considerat un veritabil "testament" al renumitului creator de modă, informează AFP.

La două zile după decesul designerului german, aflat la conducerea diviziei de pret-a-porter a casei Fendi, o casă de modă cu care Karl Lagerfeld colabora din anul 1965, prezentarea de joi a atras la Milano un public numeros.

Vechi prieteni, foşti colaboratori, jurnalişti şi profesionişti din industria modei au venit în număr mare să asiste la această defilare, organizată în a doua zi a Săptămânii Modei feminine de la Milano.

"Legătura dintre Karl Lagerfeld şi Fendi este cea mai îndelungată poveste de iubire din întreaga istorie a modei şi va continua să ne influenţeze pentru încă mulţi ani de acum înainte", a declarat Silvia Venturini Fendi, care deţine funcţia de director de creaţie al diviziei de accesorii şi colecţii masculine din cadrul casei italiene.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.