Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu a susținut, joi, că el continuă să comunice cu Guy Verhofstadt, precizând însă că liderul grupului ALDE din Parlamentul European nu știe în detaliu modificările legilor justiției. Acesta a adăugat că ALDE România va rămâne în familia europeană din care face parte.

„Am continuat corespondența cu Guy Verhofstadt și diferența dintre noi este că eu am o cunoaștere aprofundată a modificărilor care au fost făcute legilor justiției, cunosc în detaliu conținutul raportului Comisie de la Veneția și a recomandărilor, ceea ce sigur că pentru colegul nostru Guy Verhofstadt este mai complicat, nu pentru că nu ar avea posibilitatea de a înțelege, ci pentru simplul fapt că cunoaște mult mai puțin care sunt problemele cu care ne confruntăm și atunci sigur că a folosit o formulă generică. Dar corespondența a continuat. Rămânem în continuare membri în familia ALDE”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu într-o conferință de presă susținută la Oradea, potrivit Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.