Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Daniel Suciu, numit la Ministerul Dezvoltării, este fost jurnalist şi fost consilier judeţean şi preşedinte al Tineretului Social-Democrat, filiala Bistriţa Năsăud.

În vârstă de 38 de ani, Suciu a absolvit în 2003 Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Drept “Simion Bărnuţiu” secţia Ştiinţe Politice, fiind licenţiat în Ştiinţe Politice.

A început ca jurnalist, în februarie 2004, la cotidianul Mesagerul de Bistriţa-Năsăud, unde a fost pef al Departamentului Politic, până în ianuarie 2007, timp de câteva luni fiind şi corespondent la Evenimentul Zilei. Apoi a devenit, până în septembrie 2007, director la Cancelaria prefectului - Bistriţa Năsăud, după aceea devenind consilier parlamentar până în iunie 2012.

Integral pe România LiberăComentarii

Da' ce privire de Ubermensch are baietica asta nascut din spuma marii...

22 februarie 2019 12:47

Mediocru spre incompetent Daniel Suciu s-a remarcat toate viata lui prin urmatoarele: 1. Nu a reusit sa intre la liceu in 1995 decat in toamna: la admiterea la Liceul Liviu Rebreanu a reusit sa obtina nota 2 la matematica. ( logica lui e ca si inteligenta un gaini ) . 2. In Bistrita s-a remarcat prin a fi doar sluga lui Radu Moldovan si Ovidiu Cretu. 3. Ca si parlamentent s-a remarcat ca si sluga lui Valeriu Zgonea , fiind purtator de cuvant al altui papagal. 4. S-a remarcat ca si sluga lui dragnea. 5. S-a remarcat prin lobby-ul facut pentru "trenul de mare viteza" Rodna Cluj care mergea cu viteza supersoniza de 26 km la ora.

21 februarie 2019 21:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.