Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cabinetul premierului Viorica Dăncilă, care a fost remaniat în noiembrie anul trecut, este în formulă completă, după aproape trei luni. Daniel Suciu este nou ministru în executivul de la București, în care Răzvan Cuc redevine ministru al transporturilor după ce a mai ocupat acest portofoliu în timpul cabinetului Tudose.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, decretele pentru desemnarea lui Daniel Suciu ministru al dezvoltării regionale și administrației publice și a lui Răzvan Cuc ministru al transporturilor. Potrivit unui comunicat al Administrației prezidențiale, președintele a semnat joi două decrete:

Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice;

Integral pe Digi24Comentarii

Constitutia a ramas un petec de hartie... In loc de Constitutie, astazi avem ccr, un grup de judecatori numiti politic. Si, fata de fostii, astia sunt obedienti celor care i-au pus. Din doua motive: multi dintre ei sunt din fosta nomenclatura, obisnuiti cu slugarnicia, apoi, stapanii lor de azi, le-au dat atatea avantaje pecuniare, incat sunt dispusi la orice marsavie. Bani sa iasa... Pe mine ma mira, insa, de ce nu ies pe tv profesori in drept ca sa ne explice cum sta treaba. La noi, ccreul asta a ajuns un fel de Dumnezeu. Pai e cu putinta?

22 februarie 2019 16:55

codarle psd-iste Inspectia judiciara este inchizitia creata de tudorel toader cu ajutorul careia incearca sa distruga JUSTITIA. Dar nu va reusi! Intotdeauna BINELE invinge RAUL. Si, sa faci LEGI PENTRU HOTII care au furat statul si pe noi toti oamenii cinstiti, este un MARE RAU.

22 februarie 2019 16:54

CCR – Ghioaga, maciuca psd-ului Curtea numește prim-miniștri, Curtea numește procurori generali, Curtea numește acum și șeful Marelui Stat Major... Nu e în regulă, nu poți să conduci o țară cu justiția. Nu se poate, de aia s-a propus separarea puterilor în stat - fiecare să-și vadă de atribuțiile lui.

22 februarie 2019 16:53

S-o fi saturat si Iohannis de atat ping-pong Si apoi, pana la urma daca PZDei vor sa se faca de rahat cu ministrii pe care ii propun, n-au decat sa o faca. Pana la urma e guvernarea lor, iar lumea va judeca prin vot.

22 februarie 2019 12:41

PSD: cum sa dam bani familiilor? avem 170.000 de pensii speciale Mai v, tot nu ne-ai spus ce droguri consuma mama ta in timpul sarcinii...

22 februarie 2019 7:38

v Vedeti sinteti "nedrepti" cu Ghiolbanis. El a semnat decretele, dar ii trebuie mai mult timp sa le citeasca si mai mult timp sa le inteleaga. Pina la urma a facut-o. Acuma este "multumit" de cabinetul d-nei Dancila

21 februarie 2019 23:20

v, militant PSD Ghiolbanie, un fost ofițer nazist. Un heterosexusl notoriu, un arogant care se spală zilnic cu săpunuri fine. Huooo!

21 februarie 2019 23:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.