Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de elveţianca Belinda Bencic cu 4-6, 6-4, 6-2, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Aici te duce lipsa chimiei! Simonica noastră cea dragă se obișnuise prea tare cu lugu-lugul cu care o răsfăța frumușelul australian cam răscopt: În loc să-i corecteze anumite deprinderile defectuoase mai vechi, între care jocul aproape exclusiv de pe fundul terenului, refuzul de a păși în teren la mingile mai scurte ale adversarei, trimiterea obsesivă a mingilor pe direcția adversarei chiar și atunci când are tot terenul la dispoziție, antrenorul Cahill a preferat să-i gâdile orgoliul în fel și chip. Când antrenorul belgian a făcut figură acră la jocul stereotip al domnișoarei Simona, aceasta a fost ultimul lucru care putea contribui la „chimia” dintre cei doi. Rezultatul? Au fost amândoi fericiți. Simona că a scăpat de un antrenor urâcios, iar belgianul că a scăpat de o tâmpită, pe care n-o duce mintea prea departe.

21 februarie 2019 20:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.