Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a declarat joi, la Bistriţa, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu există o criză a lemnului de foc pentru populaţie, ci o problemă legată de preţul cu care acesta ajunge să fie vândut către beneficiari, pe care speră să o rezolve prin două măsuri luate anul acesta.

"Deşi unii au fost reţinuţi şi au fost sceptici că în România nu va mai fi o criză a lemnului de foc, realitatea a demonstrat că, cel puţin în anul 2018, 2019, a dispărut, nu a mai fost o criză a lemnului de foc, dimpotrivă. (...) Mai avem o problemă de rezolvat, pe care o avem în vedere în acest an. Este problema preţului lemnului de foc şi, din analizele făcute chiar şi astăzi, s-au desprins câteva concluzii, pe care noi o să le avem în vedere în etapa imediat următoare, astfel încât să înlăturăm acest impediment cât mai repede posibil, cu siguranţă cel târziu până în momentul în care oamenii o să achiziţioneze lemn de foc pentru iarna anului 2019-2020", a spus Deneş.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.