Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran a vorbit despre cea mai grea perioadă prin care a trecut. Florin Călinescu și-a deschis sufletul în fața tuturor și a povestit cum a reușit să învingă cancerul de piele. Juratul de la "Românii au talent" a fost operat la nas, iar după intervenţie medicii l-au asigurat că este complet vindecat.
Juratul de la Românii au talent a fost diagnosticat cu cancer de piele, boală pe care a învins-o. Tumora era localizată la nivelul nasului. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana dArc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, şi-a început Florin Călinescu povestea. Intervenția chirurgicală s-a făcut prin microchirurgia Mohs, care permite verificarea în timp real a întinderii tumorii în țesut, prin biopsii repetate. S-a scos tumora cu toate rădăcinile, iar apoi s-a închis operația. Aceeaşi tehnică a fost folosită şi în cazul lui Ghoerghe Turda.

Integral pe LibertateaComentarii

crestinu` si....nu prea Chiar daca Dumnezeu nu-i in nici un caz ...sas, grasule, inca n-ai trecut prin ....toate ! Dupa ...faptele tale.....!

22 februarie 2019 12:44

alupigus DUMNEZEU TI-A DAT UN SEMN CA SA NU PREA MAI MANANCI CACAT DE UNII SI DE ALTII , FARA MOTIV , DOAR CA SA ARATI CA ESTI TU SMECHER SI SPIRITUAL !

21 februarie 2019 21:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.