Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat, joi, că la Craiova se va construi cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice în depozitele de gaze.
"Am venit la Craiova pentru că aici urmează să construim cel mai interesant sistem de stocare a energiei electrice în depozitele de gaze. Am fost criticat, s-a spus că vorbesc prostii, dar nu vorbesc. Am fost şi am vizitat depozitul de la Gherceşti. Lângă depozit va trebui să construim o staţie de comprimare, nişte compresoare şi, cu ajutorul energiei eoliene, putem să introducem gaze în depozit. Acest depozit, astăzi, funcţionează cu presiune de la reţea şi, dacă acolo, lângă depozit, facem o staţie de comprimare, acest depozit devine aproape cel mai mare depozit din ţara", a explicat Anton Anton la Sucursalei Electrocentrale Craiova II a Complexului Energetic Oltenia (CEO), unde a participat la dezbaterea cu tema "Perspectiva şi proiecte de dezvoltare la SE Craiova II - reconversie sau capacităţi noi de producere a energiei electrice şi termice".

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

energeticianul Ministrul asta este atat de prost incat ma intreb cum dracu preda mecanica fluidelor. Gazele se comporta ca si fluidele. S'apoi principiul "sistem eolian cu stocare in energie hidraulixca" este cunoscut de o gramada de vreme. Sunt si teze de doctorat in acest domeniu. Tocmai el sa nu stie si sa spuna asemenea prostii? Mai Antoane, ce mare filozofie schimbi pompa cu un compresor si ai rezolvat problema? Ba mai mult, se pare ca compresoarele exista, deci doar trebuie alimentate din surplusul de energie eoliana. Cand exista! Mare habarnist esti !

21 februarie 2019 18:43

vasile prostia fara perseverenta e vorbe goale!

21 februarie 2019 16:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.