Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele francez Emmanuel Macron a denunţat 'o resurgenţă a antisemitismului fără precedent de la Al Doilea Război Mondial' în Franţa şi în Europa, şi a anunţat că ţara sa va adopta o definiţie a antisemitismului extinsă la antisionism, după o serie de incidente cu caracter antisemit în ultimele zile, informează Reuters şi AFP.

'De mai mulţi ani, iar situaţia s-a agravat şi mai mult în ultimele săptămâni, ţara noastră - ca, de altfel, ansamblul Europei şi cvasi-totalitatea democraţiilor occidentale - este confruntată cu o resurgenţă a antisemitismului fără precedent de la Al Doilea Război Mondial', a declarat Macron miercuri seară, în faţa Consiliului reprezentativ al instituţiilor evreieşti din Franţa (CRIF), la Paris.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul FRANȚA 17 IISUS HRISTOS 17; Franța 13 TIȘBITUL 13; FRAN.Ț.A. FRAN-Fruntea, Ț-Tișbitul, A-Alb. Fruntea albă a Lui Tișbitul.

21 februarie 2019 20:19

Louis Mare bou mai esti Macron...... Acu' sa vedem daca stii cate popoare semite si nesioniste sunt!!! :):):)

21 februarie 2019 17:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.