Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost la Parchetul General, unde s-a întâlnit cu mai mulți procurori. Tudorel Toader a declarat că va declanşa procedura de numire a noului procuror general al României.

Augustin Lazăr a avut o primă reacție în legătură cu această problemă. Procurorul general a declarat că ministrul Justiției nu a procedat corect și singurul cu care trebuia să vorbească de la ministerul Public era chiar el.


”Cine vrea să ia legătura cu ministerul Public, trebuie să ia legătura cu procurorul general. Cu nimeni altcineva. Procurorul general nu mănâncă oameni. Am primit la birou pe cine a venit. Ne gândim ce zice CCR care ne spune clar că instituțiile trebuie să comunice loial. Ministrul Justiției nu poate să vină să stârnească intrigi într-o intituțieii. Trebuia să vină bărbătește să îmi spună ce vea”, a declarat Augustin Lazăr.


Comentarii

Lazar Pai daca dobitocul de Lazar trimite oamenii doar la Biroul de Relatii cu Publicul, nefiind i stare sa emita o afirmatie plauzibila..... Daca ii expira mandatul, gata... Va fi numit un alt procuror general.... Lazar sa-si curate gunoiul facut prin Protocoalele cu SRi si alte denominatiuni ...... Sa lase ciocul mic... Ca nu a facut Justitie, ci Politie Politica in Romania la ordinul samsarilor europeni.... Mucles!

21 februarie 2019 17:06

Ecce Kurrupt Tractoristul a fugit și s-a ascuns sub rochia de mireasă a lui Konchita Wurst ca un căcănar nevertebrat când Maestrul Justiției i-a cerut socoteală iar acuma că i se termină melodia iese ca cavalerul cel viteaz și se beșește pe sfinkterul din față... Penibil.

21 februarie 2019 14:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.