Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi că va declanşa procedura de numire a noului procuror general al României.

"Voi merge la minister şi voi declanşa procedura de numire a noului procuror general. La finalul lunii aprilie îi expiră mandatul (lui Augustin Lazăr - n.r.) şi procedura se derulează între timp şi în felul acesta, până la expirarea perioadei, vom avea un nou procuror general", a declarat Tudorel Toader la ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Integral pe AgerpresComentarii

v Mi se pare firesc demersul ministrului justitiei. Cred ca parchetul poate fi condus si de alte persoane, ca Lazar, deoareca acestuia i se termina mandatul. "Imi place" ca acest demers a stirnit toti adeptii lui Ghiolbanis si gashca lui.

21 februarie 2019 23:45

Coruptii si penalii PSD atac pe justitie "Din 2003, de când s-a modificat Constituţia, tot am sperat cu toţii că se va renunţa la ordonantele de urgenta sau macar nu se va mai abuza de ele. Dar asta nu s-a intamplat. S-a ajuns sa se dea chiar si 200, 280 de ordonante intr-un an! Ar insemna ca Romania este mereu intr-un dezastru, un cutremur, o inundatie, pentru ca doar atunci dai ordonanta de urgenta. Ordonanta de urgenta se da in domenii care sunt nereglementate si care necesita o reglementare urgenta. Or, in domeniul organizarii judecatoresti avem recent trei legi modificate si remodificate. Culmea, acum este a treia remodificare! Nimic nu justifica adoptarea acestor modificari prin ordonanta de urgenta. Poate doar spaima ca, daca le pun in dezbatere publica, vor fi cumva oprite",

21 februarie 2019 21:45

ALEXANDRU LAPUSNEANU Domnule Ministru, cand va veti ocupa de stoparea si indepartarea abuzurilor savasite in justitie? Ati tot trambitat in presa ca veti propune Guvernului adoptarea unor OUG care sa : scoata in afara legii protocoalele secrete si efectele lor; sa legalizati posibilitatea tuturor justitiabililor care au fost haituiti si hartuiti de complete de judecata nelegale, formate din judecatori care primeau solutia in plic; sa desecretizati hotararea CSAT care a permis abuzurile inimaginabile ale justitiei in ultimii 14 ani; sa modificati codurile penale pentru punerea lor in acord cu Deciziile CCR si multe altele! Din pacate, dumneavoastra in calitate de ministru al justitiei NU ATI FACUT NIMIC PENTRU STOPAREA SI INDEPARTAREA ABUZURILOR DIN JUSTITIE! Veniti cu diferite "bombite" pentru manipulare si tergiversare! In fapt faceti jocul gruparii de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe sistemul judiciar din Romania! Sunteti CALUL TROIAN al acesteu guvernari! Tergiversarea, manipularea si lipsa de initiativa urmareste strict : erodarea actualei coalitii de guvernare! Initiativele dvoastra vizeaza chestiuni adiacente menite a crea panica si dispute, care sa va acopere inactivitatea, incompetenta si misiunea „acoperita”! Solutionarea tuturor problemelor din justitie trebuie facuta prin OUG, care se adopta nu se trambiteaza, nu se discuta! CURAT, MURDAR NENE IANCULE!

21 februarie 2019 19:58

croitorul lui dracnea t. toader. Ordonanta croita de tudorel Toader exact pe masura lui DRACnea si hotilor de teapa lui prevede, printre altele, modificări grave, care lasă numirea procurorilor şefi la mâna acelei părţi de la vârful justiţiei aliată a grupărilor penale din PSD şi ALDE. Practic, o procuroare ca Adina Florea, autodeclarat neindependentă, nu va mai putea fi oprită să ocupe şefia DNA nici măcar de un simplu aviz al CSM. Avizul numirii unora ca ea va fi dat acum, potrivit ordonanţei, de secţia de judecători a CSM condusă acum de Lia Savonea, cea care a fost mereu aliata clanurilor penale PSD si ALDE.

21 februarie 2019 14:53

UNFORGIVEN Degeaba, sigur Johannis ii va prelungi si lui Lazar mandatul cu 6 luni, in contextul contrelor sale de catar loser. PS: Caraghios si parca ne.am saturat de prostelile lui, fara nicio sansa.

21 februarie 2019 13:55

specialul psd-ului, Slugoiul psd t toader Cum sa nu joace sluga asta buboasa cum ii canta DRACnea! Asta ia cinci salarii de-odata, are pensie speciala de 30 de mii de lei pe luna, salariu de ministru, de profesor, de participant la AG de..sa-l ia draku de nenorocit ca daca nu iesim sa dam cu ei de pamant sau daca nu face urgent presedintele REFERENDUM sa-i dam jos sa abrogam toate legile criminale facute de acesti hoti in ultimii doi ani suntem incalecati de DRACnea si hotii din PSD. Nu scapam Diktatura si Diktator DRACnea.

21 februarie 2019 13:43

Tudorel Toader :O pata neagra in istoria Romaniei Individul asta ne duce in perioada in care fostul procuror general al URSS Andrei Visinsky dicta si spanzura . Iata cum a instaurat pe comunisti la putere in Romania :„Aveţi exact 2 ore şi 5 minute pentru a face cunoscut publicului că generalul Rădescu a fost demis. La ora 8 trebuie să informaţi publicul despre numele succesorului său”. După care, a părăsit camera brusc biroul, trântind uşa la plecare aşa de tare încât tencuiala s-a desprins şi a căzut. Ruşii îi forţau mâna Regelui să îl numească pe dr. Petru Groza reprezentantul Frontului Naţional Democrat, partid umbrelă sub care se adăposteau Partidul Comunist Român şi formaţiunile politice cripto-comuniste din jurul său

21 februarie 2019 13:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.