Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

''Eşecul Laurei Codruţa Kovesi nu este cu totul surprinzător, având în vedere că acesta a fost primul concurs real la care a participat în cariera ei'', spune Cristian Deseagă, câştigătorul concursului ''100 România'', care, ca student la Drept, e în acelaşi timp una dintre vocile noii generaţii de profeşionişti ai justiţiei.

''Ea ţinteşte să fie numită politic într-o funcţie, fără concurs, fără examen. Sunt convins că nu are abilităţile profesionale şi cunoştinţele de drept necesare pentru a activa'', a spus Cristian Deseagă.


Comentarii

JUSTITIABIL Tanarul viitor magistrat, a exprimat prin vocea proprie, opiniile unei intregi Generatii de magistrati - in devenire, care generatie (23-25 ani varsta), crescuti, educati, scoliti, si formati in spiritul Cartei Libertatii si Drepturilor Omului, taxeaza corect si concret, pe o impostoare jegoasa, zero barat in stiinta Dreptului, care este aceasta Kovesi. Prostii si incultii (sau, unul si acelasi), care-l ataca pe temerarul viitor magistrat, nu conteaza pt nimeni, nici macar pt ma-sa si tac-sau.

22 februarie 2019 7:43

Florian Bercaru Tâmpitul care comenteaza vreau sa stie ca nici eu nu sunt mai prejos decât el!

21 februarie 2019 23:14

Rodica Dumitrescu Uite, eu sug EURO-poolla de ani bunicei si vreau sa te asigur ca experienta conteaza!

21 februarie 2019 23:12

Gogu Scoate capul din Deseaga!

21 februarie 2019 18:29

Cu scuzele de rigoare siteului Pisa-va-și in cur de gunoaie ordinare, ca nu sunte-ti mai mult de doua, cata răutate, încrîncenare in ale raului sa ai sa te iei si de copii ăștia. Asta e viitorul. Va sperie adevarul, somajul sau puscaria ?! Aveti doua variante.Bugetate.

21 februarie 2019 17:52

Comentatorilor cu stat de plata. "Fara concurs fara examen" ce e greu de inteles domnilor !!!

21 februarie 2019 17:36

antena 3 de cacat adica un cacat de student sa dus la cacati de la antena3 sa isi dea cu parerea despre Kovesi,,,suge-ma-ti pula de jeguri imputite de la antena 3 de cacat ,,

21 februarie 2019 17:21

Premiantul antenei 3 Pai ce p-ula mea sa te-astepti de la premiantii lui voiculescu de la antena 3! Cand mai si sunt instruiti de asa pitecantropi ca badea, gadea, razvan popescu, oana stancu vidanjorii latrinei! Siktir baiatule si, asa cum cineva de mai jos ti-a spus, iti spun si eu: pacat de tineretea ta terfelita in kkttul latrinei 3.

21 februarie 2019 14:15

Ia uitati cine-i cristian desega asta! Nr. 8 din lista lui badea si ursu...RUSINICA TINERE!!! RUSINI „100 România”, concursul care dă glas românilor de 1 Decembrie. Lista cu cele opt nume 25 NOI 2018 • 23:08 „100 România”, concursul care dă glas românilor de 1 Decembrie. Lista cu cele opt nume 16 Adrian Ursu și Mircea Badea au anunțat într-o „Ediție specială” lista cu cei opt oameni care vor participa la concursul „100 România”, ce va avea loc de 1 Decembrie, la Antena 3. 1. Delia Scripcariu, 17 ani, Iași. 2. Ciprian Meriuță, 32 de ani, Roman. 3. Mihai Constantinescu, 34 de ani, Ploiești. 4. Iosefina Pascal, 25 de ani, București. 5. Viorel Tomescu, 65 de ani, București. 6. Orsolya Berecki, 21 de ani, Reghin. 7. Gelu Vlădoiu, 63 de ani, Dâmbovița. 8. Cristian Deseagă, 25 de ani, Cluj-Napoca. Aceștia vor avea şansa unei confruntări unice cu români din întreaga ţară, dar şi cu juriul format din jurnaliştii cei mai cunoscuţi ai Antenei 3. Anul acesta, dincolo de miza dialogului şi a confruntării de idei, câştigătorul va pleca pe urmele preşedintelui României, într-o vacanţă în Tenerife.

21 februarie 2019 14:08

Adevarat si tinut minte pentru viitor Evidenta izbitoare Pacat de tineretea ta omule! La revolutia din 1989 au murit oameni care s-au opus dictaturii ceausiste! Voi, generatia tanara, ar trebui sa luptati ca asa ceva sa nu se mai intample. Spui ca esti si jurist si nu vezi ca suntem la un pas de dictatura dracnaniana! Nu vezi ca de cand a pus mana pe putere PSD numai cum sa distruga statul de drept si justitia urmareste! Nu vezi ce legi dau de parca am fi o tara de hoti! Ce legi sunt astea cand ies hotii de la puscarie, raman cu banii furati noua tuturor si ne ranjesc sfidatori in nas! Ce lege-i asta cand noi, copii nostrii, copiii copiilor nostri o sa le platim hotiile si furaciunile ca datorie publica! Nu vezi ca numai progeniturile lor sunt angajate prin ministere, ASF, curte de conturi...platiti cu ‘jde mii de euro pe luna in tim ce copii, tinerii Romaniei, capabili si educati trebuie sa ia drumul strainatatii ca aici nu au loc de loazele politicienilor penali care conduc acum RO. 21 februarie 2019 12:16

21 februarie 2019 14:00

Total de acord! Sigur ca e PSDist baiatul Doar concursul propagandistic "100 Romania", menit sa faca audienta la Antene, i-au avut drept amfitrioni pe antenistii spalati pe creier, numitii Badea-5 secunde si Gadea raspopitul. 21 februarie 2019 13:00

21 februarie 2019 13:58

PETER Tanarul viitor magistrat, a exprimat prin vocea proprie, opiniile unei intregi Generatii de magistrati - in devenire, care generatie (23-25 ani varsta), crescuti, educati, scoliti, si formati in spiritul Cartei Libertatii si Drepturilor Omului, taxeaza corect si concret, pe o impostoare jegoasa, zeor barat in stiinta Dreptului, care este aceasta Kovesi. Prostii si incultii (sau, unul si acelasi), care-l ataca pe temerarul viitor magistrat, nu conteaza pt nimeni, nici macar pt ma-sa si tac-sau.

21 februarie 2019 13:43

Asta e viitorul Daniel Suciu ca si respectivul, baiatul asta se invata in prezent cu tupeul nemasurat ca sa il practice ulterior in parlament.

21 februarie 2019 13:01

Sigur ca e PSDist baiatul Doar concursul propagandistic "100 Romania", menit sa faca audienta la Antene, i-au avut drept amfitrioni pe antenistii spalati pe creier, numitii Badea-5 secunde si Gadea raspopitul.

21 februarie 2019 13:00

Mai ia zi-i drept! Dupa cum iti merge mintea cred ca esti PZD-ist acoperit (sigur nu esti in TSD)?! Mira-m-as. Ca dai fi neutru n-ai avea cum sa nu vezi toate incercarile d'alde Dragnea & Tudorel Gangavel de-a confisca statul de drept (instante, parchete, jandarmerie, armata, BNR, etc). NB. Pentru cei care dau commenturi la commenturi in loc de articol le doresc...

21 februarie 2019 12:57

Victor Viorel Doamne, daca Kovesi va fi desemnată Procuror Sef European vom vedea PSD-iștii ca-si bagă gheara'n gît sa moară de ciudă ca pitzigoii...Ce sa mai zic de pupincuristii de ziaristi si deontologi platitzi de filiera PSD-istă....Va fi doliu la Antena 3 si Romania TV....I-si vor tăia limbile si pune sare pe ele alde Gadea,Mircea Badea,Ciuvica,Chiriac,Cristoiu,Nistorescu,Ciutacu si alte fufe de pe acolo...Eu am sa desfac o sticla de shampanie si o sa-i doresc baftă D-nei Kovesi in onoranta functzie pentru ea si pentru noi, romanii...

21 februarie 2019 12:38

Trump Bai "evidenta", la revolutia au murit oameni ca sa nu mai avem un sistem securist, cu DNA si Nefertiti e mai rau ca inainte de "89, habar n-ai despre ce vorbesti.

21 februarie 2019 12:22

Evidenta izbitoare Pacat de tineretea ta omule! La revolutia din 1989 au murit oameni care s-au opus dictaturii ceausiste! Voi, generatia tanara, ar trebui sa luptati ca asa ceva sa nu se mai intample. Spui ca esti si jurist si nu vezi ca suntem la un pas de dictatura dracnaniana! Nu vezi ca de cand a pus mana pe putere PSD numai cum sa distruga statul de drept si justitia urmareste! Nu vezi ce legi dau de parca am fi o tara de hoti! Ce legi sunt astea cand ies hotii de la puscarie, raman cu banii furati noua tuturor si ne ranjesc sfidatori in nas! Ce lege-i asta cand noi, copii nostrii, copiii copiilor nostri o sa le platim hotiile si furaciunile ca datorie publica! Nu vezi ca numai progeniturile lor sunt angajate prin ministere, ASF, curte de conturi...platiti cu ‘jde mii de euro pe luna in tim ce copii, tinerii Romaniei, capabili si educati trebuie sa ia drumul strainatatii ca aici nu au loc de loazele politicienilor penali care conduc acum RO.

21 februarie 2019 12:16

Evidenta izbitoare Pacat de tineretea ta omule! La revolutia di 1989 au murit oameni care s-au opus dictaturii ceausiste! Voi generatia tanara ar trebui sa luptati ca asa ceva sa nu se mai intample. Spui ca esti si jurist si nu vezi ca suntem la un pas de dictatura dracnaniana! Nu vezi ca de cand a pus mana pe putere PSD numai cum sa distruga statul de drept si justitia urmareste! Nu vezi ce legi dau de parca am fi o tara de hhoti! Ce legi sunt asta cand ies hotii de la puscarie, raman cu banii furati noua tuturor si ne ranjesc sfidatori in nas! Ce lege-i asta cand noi, copii nostrii, copiii copiilor nostri o sa le platim hotiile si furaciunile ca datorie publica! Nu vezi ca numai progeniturile lor sunt angajate prin ministere, ASF, curte de conturi...platiti cu ;jde mii de euro pe luna in tim ce copii, tinerii Romaniei capabili si educati trebuie sa ia drumul strainatatii ca aici nu au loc de loazele politicienilor si penali care conduc acum RO.

21 februarie 2019 12:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.