Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai multe companii care au puncte de lucru în judeţul Arad au anunţat autorităţile locale cu privire la închiderea activităţilor sau relocarea acestora, astfel că angajaţii vor fi trimişi în şomaj, fiind vorba de peste 550 de persoane.

Directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad, Marinel Henteş, a declarat, pentru Agerpres, că instituţia a primit notificări de concedieri colective de la câteva companii.

Integral pe Digi24Comentarii

Oltean Ceva nu este in regula. Daca sunt atatea locuri de munca disponibile in judetul Arad, mai multe decat cei care raman fara slujbe prin inchiderea fabricilor in cauza, atunci de ce sunt in plata 2.300 someri + ajutati social +.... Logic ar fi, cata vreme exista un singur loc de munca neocupat, sa nu se plateasca ajutoare. ca sa nu spun, dintre cei fara loc de munca (dar platiti din diverse ajutoare), in realitate lucreaza la negru, in tara sau chiar in strainatate.

21 februarie 2019 13:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.