Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daneil Zamfir a lansat un atac la adresa Consiliului Concurenței despre care spune că nu a acționat atunci când băncile au încălcat legea. Senatorul ALDE a postat și o știre despre justiția franceză care a condamnat banca elvețiană UBS la plata unei amenzi de 3,7 milioane de euro pentru ctivități bancare ilegale și fraudă fiscală.

"3,7miliarde de euro amenda!!! La noi, bineînțeles Consiliul Concurenței nu a găsit niciodată nimic ! Cat de prosti ne crede dl Chiritoiu?

P.S Am inteles ca domnia sa tocmai isi pregateste o noua plecare din tara ca sa nu participe la audierea de săptămâna viitoare...
Isi face iluzii crezând că poate fugi la infinit!", scrie Daniel Zamfir.


Comentarii

Da' tu cat de prost esti, mah?! Un ingineras scapatat, care se baga cu nesimtire proletar-PZD-ista, de activist de partid comunist pe vremuri, in lucruri cu mult peste nivelul lui intelectual. Numai in acele vremuri venea unul cu minte putina, ca tovarasu zamfir, ca era sef celula PCR, si lua la rost ditamai oamenii cu scoala.

21 februarie 2019 10:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.