Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Între noi, ziariştii – continui – ştim că mulţi dintre magistraţi au dublă comandă. Şi cu roba, şi cu Secu’. Vreo patru explodează. Îi simt. Nu mă pot abţine. Mi-am format nasul. Îi recunosc din prima. Ca vânător de securişti bag băţul prin gard. Mereu. Cei patru îmi zic că nu avem probe. Păi, miile de articole şi de investigaţii făcute de presa neaservită constituie proba verităţii – zic. Explozivii sunt amorsaţi. „Acelea nu constituie probe“ – primesc în piept riposta.

Păi şi ­pentru jurnalişti există Codul Civil... Putem fi judecaţi oricând. Nu pot descrie în cuvinte cât de repede se schimbă tema. Orice se poate discuta în societate, despre penali, hoţi, cu nume şi prenume, dar nu despre securişti.

Integral pe România LiberăComentarii

Victoras, nu Victor@23 februarie 2019 23:38, Sa-ti bagi tu pula in ma-ta si pe urma poate sa vina sa mi-o suga si mie. Pe Corina s-o ligeti pe din fata si pe din dos asa cum ati lins-o si pana acum.

24 februarie 2019 18:51

gaozar EURO-maoist depizdat: 7:59

24 februarie 2019 8:43

@Victor esti în mod evident un simplu amator - dece nu vii tu la noi, la USR minus plus, sa te învatam noi cum sa sugi EURO-poolla cf. Normelor CE în vigoare? Nu uita ca din iunie încolo EURO-Ciuma-Rosie (Corina Creatza) o sa intre în shomaj tehnic si o s-o angajam noi sa ofere cursuri gratuite + "grant"-uri celor cu adevarat talentati - curaj!

23 februarie 2019 23:38

@ Pentru Marius Ghilezan21 februarie 2019 11:36 Vezi Ca Marius Ghilezan a studiat jurnalistica si nu cred ca-i incantat sa-l linguseasca un analfabet ca tine. #Rezistacul nu scrie :ba pe-a mătii! El scrie : ba pe-a ma-tii! E un pic de diferenta, numai ca pentru asta trebuia sa citesti macar atatea carti cate a citit si Marius. Citeste : http://mariusghilezan.ro/bio

23 februarie 2019 17:46

Ecce Kurrupt, șobolan dragnist As fute-n cur rezistacii. Daca as avea cu ce.

23 februarie 2019 7:59

EU Si cand te gandesti ca eu il credeam pe acest Ghilezan, un banatean infocat regalist.Acum intre el si avortonul poporului Ciorbea nu este nicio diferenta. Amandoi il tineau de umeri pe Corneliu Coposu. Rusine! Sa va ia naiba pe toti tradatorii!

22 februarie 2019 20:34

Victor 21 februarie 2019 11:36 Eu sunt Victor....Nu știu de mai apuci să citești răspunsul meu....Află,dragule.ca nu-s #rezistac chiar dacă ar fi onorant pentru mine să fiu...Sunt Soroșist !....Ba Nu !....Sunt Corporatist !....Nu.nici din ăsta nu sunt !....Sunt din Statu Paralel !....Aș vrea eu să fiu....dar nu-s...Sunt salariat al BCR-ului sub Isărescu....N-am onoarea să fiu !....Sunt un Ne-patriot și Ne-roman pur sînge....Adica Nu suport PSD-ismul....I-l urăsc pe PSD-ism din rărunchi că ține Romania subdezvoltată și pe romani cu mîna întinsă la cerșit la stat....Stat condus de hoți și jefuitori PSD--iști....

21 februarie 2019 19:46

Ce ghinion pe tara asta !!! Dupa Iliescu si minerii sa apara Dragnea , coruptii si jandarmii. Grupul Infractional Organizat condus de Dragnea si complicii sai ( Tariceanu, Toader, S. Nicolae, C. Stefanescu, Iordache, Nicolicea, C. Dan, Dancila, Shhaideh) au ajuns sa-si faca de cap in Romania. Manipuleaza, mint, gazeaza, bat, deturneaza banii din buget, isi protejeaza averea lor si a complicilor, fac loby in strainatate pentru a-si justifica actiunile mafiote, schimonosesc legile, sfideaza autoritatile din tarile democratice. In actiunile lor criminale se folosesc de televiziunile unor moguli infractori si de jurnalisti profitori. Populatia este momita cu cateva pomeni la pensii si la salarii si astea platite din imprumuturi de la banci cu dobanda grasa. Deviza lor este “DUPA NOI POTOPUL”.

21 februarie 2019 18:05

Pentru Marius Ghilezan Prietene, nu te pune cu proștii că au mintea odihnită și te bat cu experiența! Așa și idiotul ăsta de dedesubt. Ăstora poți să le aduci munți de argumente că ei răspund: ba pe-a mătii! Așa cum ricoșează un biet glonț din blindajul unui tanc, tot așa ricoșează din țeasta lor !orice idee, orice probă, orice argument, orice adiere de bun simț. Frustrați, halucinați, săraci la minte și la suflet. Asta e condiția umană a #rezistacului. De unde vin bitcoaiele și prafurile de tras pe nas, de acolo le vin și ideie. Simpliste și puține. România a scăpat de vechea Securitate și a devenit Securistanul celei noi!

21 februarie 2019 11:36

Victor Dar ştim că mulţi dintre ziariști au dublă comandă....Tu Marius Ghilezan ai apărut în Lista Rușinii...acei ziariști plătii pe diferite căi de PSD-u...Cică pentru ^Public Consulting^ pe PFA, asta-i la modă acum de luat Șpaga...pe Public Consulting....Așa că mai lasă-ne cu articolele tale propagandistice părtinitoare căruia dă banul....

21 februarie 2019 11:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.