Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu critică nominalizarea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor, spunând că „nefericitul” Cuc a fost nevoit să demisioneze de la Transporturi pentru ca acum „să fie redescoperit de Daddy ca fiind soluţia de profesionist sadea” şi îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis că poate respinge nominalizarea tocmai pentru că în 2017 a semnat revocarea lui pentru incompetenţă.

„După ce a încercat la Ministerul Transporturilor cu Olguţa Vasilescu şi cu Mircea Drăghici, ultima nominalizare a Liderului Suprem pentru acest minister greu, făcută în ultima zi a interimatului de 45 zile al Rovanei Plumb pentru a-i forţa mâna Preşedintelui Ţării, este Răzvan Cuc. Nefericitul Răzvan Cuc a fost nevoit să demisioneze la cererea PSD din Guvernul Grindeanu, apoi a fost remaniat pentru incompetenţă, tot de PSD, din Guvernul Tudose, pentru ca acum să fie redescoperit de Daddy ca fiind soluţia de „profesionist sadea” pentru Ministerul Transporturilor. Clientelism ieftin!”, comentează fostul preşedinte.

Integral pe Digi24Comentarii

Băi Băsoi, dar despre pula măgarului când îți mai dai și tu cu părerea? Lucrurile stau așa. Onor SRI nu are treabă cu teroriști, spioni și ce mai e prin fișa postului și se ocupă cu politica, cu facerea și desfacerea guvernelor. Din cauză că are pe ștate vreo doăjdemii de ciumeți care ard gazul degeabă și mânâncă din banii pentru autostrăzi, șefii „băieților” îi plasează prin ANAF, prin vămi, prin justiție, prin parlament, prin guvern, printre doftori, printre dascăli, prin presă și pe unde nici nu-ți trece prin cap! Cred că au oameni și printre vidanjori! Dar mai ales prin afaceri, pentru a parazita tot-tot-tot. Iar sistemul ăsta l-a perfecționat Băsoiul, care l-a predat la cheie lui Iohannis, cel care se bate ca un leu să nu se clintească niciun fir din capul vreunui securist și să nu scadă cu un leu. Ei bine, prima manevră împotriva PSD este să-și plaseze oamenii în structurile de conducere. Al doilea pas este să-i racoleze pe cei care nu-i au în soldă. Al treilea, și cel mai masiv, este să-i atace propagandistic și să-i compromită în ochii opiniei publice pe cei ce nu se lasă controlați de servicii. De fapt, îi oferă „muniție” lui Iohannis. Nefericitul Cuc nu este decât un mic personaj intrat în malaxorul propagandei securistice. Și cine dacă nu Băsoiul, cel cu „România nu are nevoie de autostrăzi”, era mai îndreptățit să ordone hăituirea lui Cuc?

21 februarie 2019 12:02

Si la transporturi vine psd cu alta muhaia de doua parale! Presedintele sa avizeze oameni competenti Daniel Suciu s-a remarcat toate viata lui prin urmatoarele: 1. Nu a reusit sa intre la liceu in 1995 decat in toamna: la admiterea la Liceul Liviu Rebreanu a reusit sa obtina nota 2 la matematica. ( logica lui e ca si inteligenta un gaini ) . 2. In Bistrita s-a remarcat prin a fi doar sluga lui Radu Moldovan si Ovidiu Cretu. 3. Ca si parlamentent s-a remarcat ca si sluga lui Valeriu Zgonea , fiind purtator de cuvant al altui papagal. 4. S-a remarcat ca si sluga lui dragnea. 5. S-a remarcat prin lobby-ul facut pentru "trenul de mare viteza" Rodna Cluj care mergea cu viteza supersoniza de 26 km la ora.

21 februarie 2019 11:24

George Nefericitul Răzvan Cuc a fost nevoit să demisioneze la cererea PSD din Guvernul Grindeanu, apoi a fost remaniat pentru incompetenţă, tot de PSD, din Guvernul Tudose, pentru ca acum să fie redescoperit de Dragnea-Dăncilă ca fiind soluţia de „profesionist sadea” pentru Ministerul Transporturilor.....Eu am crezut că idioți sunt doar la vîrful conducerii PSD-iste dar după votul în unanimitate a CEx-ului pentru Răzvan Cuc văd că prostia și idioțenia este generalizată la acest partid....Păi n-are Președintele Iohannis dreptate să nu-l accepte după ce ai lui PSD-iști înainte l-au revocat de incompetent....

21 februarie 2019 10:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.