Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ordonanţele de Urgenţă privind legile justiţiei şi desemnarea procurorului european au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Potrivit OUG care modifică legile justiţiei, procurorul general, şefii DNA, DIICOT, adjuncţii acestora şi şefii de secţii sunt numiţi la propunerea sunt numiţi de Preşedintele României, la propunerea ministrului justiţiei, cu avizul Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au începlinit funcţia de judecător sau procuror, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată. Este scoasă cerinţa de vechime de 10 ani pentru aceştia.

Integral pe Digi24Comentarii

Ion Georgescu I-i doare'n cur pe PSD+ALDE-isti de Articolu 7 din Tratatul UE....De aia nu mai pot ei....PNL-stilor si ceilaltzi din opozitzie....atentzie, căci alegerile urmatoare vor fi furate mai ceva ca'n 1946 de catre comunisti....Daca dormitzi in front ve-tzi ajunge la Jilava,Aiud,Pitesti,Targushor...Golani politici ca Dragnea,Codrin Ștefanescu,Iordache,Radulescu-Mitraliera,Serban Nicolae si altzi nu se vor urni de la bănetul si resursele tzarii...Și-l pun acum și pe Hoțul de Mircea Drăghici șef la Autoritatea Electorală Permanentă....

21 februarie 2019 9:50

Broscoiul toader suge si el BUGETUL statului cu cinci guri odata Cum sa nu joace sluga asta buboasa cum ii canta DRACnea! Asta ia cinci salarii de-odata, are pensie speciala de 30 de mii de lei pe luna, salariu de ministru, de professor, de participant la AG de..sa-l ia draku de nenorocit ca daca nu iesim sa dam cu ei de pamant sau daca nu face urgent presedintele REFERENDUM sa-I dam jos sis a abrogam toate lehgile criminale facute de acesti hoti in ultimii doi ani suntem incalecati de DRACnea si hotii din PSD. Nu scapam Diktatura si DIKtator DRACnea.

21 februarie 2019 9:18

Trump Mancatori de kkt ce s-au apucat de comentat, habar nu aveti despre ce vorbiti, cred ca e normal ca si magistratii sa raspunda pentru greselile facute cu intentie, ca orice angajat din Romania indiferent ca e medic, jandarm, magistrat sau altceva.

21 februarie 2019 8:48

toader, demolatorul statului de drept Coalitia hotilor penali PSD&ALDE, au profitat de puterea lor politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confiscat majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali.

20 februarie 2019 23:37

Tudorel sluga psd distruge statul de drept si democratia Gruparea mafiota PSD&Alde au capturat Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român. Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

20 februarie 2019 23:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.