Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marius Pieleanu a spus la „Punctul de Întâlnire” că prezența la vot la alegerile europarlamentare de anul acesta va fi de 35%.

De asemenea, sociologul a explicat câte procente crede ca va avea fiecare partid în parte.

„PSD, în opinia mea, e pe undeva pe la 31-32%. PNL are în continuare 23-24%, nu mai mult. Pe locul trei este USR + PLUS, cu 18-19%, o creștere uriașă. ALDE e situat acolo unde-l știți, 10-11%. Și o a doua veste e că partidul domnului Ponta, PRO România, este între 7-8%. UDMR are 4-5%. E pentru prima oară când eu constat că partidul domnului Băsescu, PMP, e 3%”.


Comentarii

Manipulatorii psd-ului sociologii, manipulatorii, dezinformatorii astia de-ade pielea-puli pieleanu si chireac, prezenti seara de seara la latrina 3 alaturi de ciuvica, gadea, oana stancu si alti pitecantropi, mint, dezinformeaza si manipuleaza la greu in favoarea psd-ului si nu pe degeaba! Sute de mii de euro varsa psd, nu de la ei, din buget tarii al nostru al tuturor, institutiilor asa zis sociologice unde mincinosii astia sunt patroni! Astia castiga sute de mii de euro sa prosteasca lumea la televizor si sa voteze psd iar oamenii creduli pierd si saracesc vazand cu ochii!

21 februarie 2019 0:35

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt Pilelene, psd nu depaseste 25%. Taranii, pensionarii si asistatii sociali nu sunt interesati de miza alegerilor.

20 februarie 2019 21:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.