Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Siegfried Mureșan cere Guvernului să spună public ce mandat a avut România în ședința Consiliului de miercuri, în care s-a dat un vot asupra procurorului european, în care Laura Codruța Kovesi a ieșit pe locul doi, după candidatul Franței, Jean-François Bohnert.

„Cer Guvernului României să ne spună public dacă a supus la vot numirea Procurorului European astăzi în Reuniunea ambasadorilor la Uniunea Europeană din statele membre”, a scris europarlamentarul liberal, pe contul lui de Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

Gasca de HOTI ai lui DRACnea lupta contra Romaniei si Romanilor cinstiti Reprezentantul Romaniei si-a permis sa voteze orice altceva in afara de tara pe care o reprezinta in lume? Scarba, molusca de melescanu, ministrul de externe al Romaniei, si-a permis sa duca la indeplinire ordinele penalului DRACnea si Hotilor penali din psd! Si-a vadut votul si tara!? Si sa nu-l scuipi intre ochi cand il vezi pe unde-l intalnesti! In mormant sa plece cu povara asta blestematul!

21 februarie 2019 0:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.