Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și Judecătoria Brașov protestează printr-un comunicat față de ordonanța de urgență adoptată marți de guvern. Procurorii din Brașov susțin că OUG-ul va transforma Secția de investigare a magistraților într-o ”structură de parchet paralelă, în afara Constituției”, potrivit comunicatului citat de NewsBv.ro.

Integral pe G4media.roComentarii

Interesant ce spun procurorii brasoveni SRI-ul nu poate face "urmarire penala" (macar ca doar punea la dispozitia procurorilor interceptarile, nu facea aprecierea acestora), insa parchetul fantasmagoric abuziv al lui Tudorel Gangavel poate face urmarire penala la comanda politica. Asta-i tara in care traim si mai spunem ca e democratie. Asa a inceput si dictatura comunista prin subjugarea treptata a puterii politice, a fortelor de ordine publica, a presei, etc.

20 februarie 2019 19:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.