Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a fost invitat luni de USR, în plenul Camerei Deputaţilor, la "Ora Guvernului", pentru a da explicații despre efectele OUG 114/2018. "USR îi va cere ca Ordonanța aceasta să dispară la fel se repede cum a intrat in vigoare!", a scris Cristina Prună, deputat USR, pe pagina sa de Facebook. Aceasta spune că va urma o moțiune simplă.

"Orlando Teodorovici s-a transformat în portavocea lui Liviu Dragnea și a lui Darius Vâlcov și i-a amăgit pe români că o vor duce mai bine, că vor avea mai mulți bani în buzunare și când colo, ce să vezi!? Măsurile adoptate prin OUG 114/2018 îi lovesc cel mai tare exact pe cei pe care ei s-au lăudat că vor să îi apere: consumatorii români", a mai spus Cristina Prună.

Integral pe HotnewsComentarii

Barna USR- alte hahalere pro-Europa, fara scrupule, care sustin orice e ANTI-ROMANESC!!!! Cum explica Barna & Co cele 50 de miliarde de euro scoase anual din Tara de bancile straine din Romania, in timp ce se plang ca nu au profit???? Sa dea ei explicatii in PArlament!!1 Hiene teroriste!

20 februarie 2019 21:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.