Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruța Kovesi a trimis o scrisoare Comisiei LIBE, acolo unde va fi audiată, pe 26 februarie, pentru ocuparea funcției de procuror-șef al Parchetului European.

În această scrisoare, Kovesi își prezintă planul de management, cum ar trebui să arate acest Parchet European în viziunea sa.

„EPPO trebuie să se bucure de o înaltă încredere publică. Oamenii așteaptă rezultate palpabile și rapide, în timp ce toate punerile sub acuzare vor trebui validate de judecători, într-un proces care poate dura câțiva ani. Gestionarea comunicării cu publicul și explicarea activității noastre va trebui făcută cu cea mai mare grijă”, spune Laura Codruța Kovesi, în scrisoarea sa.

Kovesi candidează pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European, deși săptămâna trecută a fost audiată la Parchetul General, într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiţă.


Comentarii

Viorele Abia astept sa-i vad legati "in serie" pe toti nemernicii care au nenorocit si nenorocesc tara asta de vreo 3 ani de zile si asta intr-o asa-zisa democratie. Ce-a primit Ceausescu ar fi putin.

20 februarie 2019 19:21

Victor Viorel Doamne, daca Kovesi va fi desemnata Procuror Sef European vom vedea PSD-iștii ca-si baga gheara'n gît sa moară de ciudă ca pitzigoii...Ce sa mai zic de pupincuristii de ziaristi si deontologi platitzi de filiera PSD-istă....Va fi doliu la Antena 3 si Romania TV....I-si vor taia limbile si pune sare pe ele alde Gadea,Mircea Badea,Ciuvica,Chiriac,Cristoiu,Nistorescu,Ciutacu si alte fufe de pe acolo...Eu am sa desfac o sticla de shampanie si o sa-i doresc bafta D-nei Kovesi in onoranta functzie pentru ea si pentru noi, romanii...

20 februarie 2019 19:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.