Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, este de părere că şeful statului ar trebui să trimită înapoi în Parlament bugetul pe 2019, acesta fiind ''un proiect umflat cu pompa, un buget al recesiunii, care îngroapă economia''.

"Poziţia preşedintelui este identică aproape cu cea pe care noi, ca partid de opoziţie, am prezentat-o şi în raportul cu privire la activitatea Guvernului PSD de anul trecut şi în punctul nostru de vedere pe care l-am exprimat în plenul Parlamentului cu privire la proiectul de buget. Este un proiect umflat cu pompa, un buget al recesiunii, un buget care îngroapă economia, pentru că nu poţi aloca doar 4,3% pentru investiţii şi să visezi la o creştere economică extrem de optimistă, în condiţiile în care România a avut o alocare de 6,3% în 2011 şi 6,5% în 2012, în plină criză economică. Deci, este un buget croit pe interesele lui Dragnea şi nicidecum construit pe priorităţile României", a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Eugen Tomac.

Integral pe România LiberăComentarii

FARA PENSII SPECIALE...pls! Mai Tomac, de juma de ani ne tot amenintati ca initiati demararea actiunii de strangeri de semnaturi pentru a fi LEGE: FARA PENSII SPECIALE, FARA NIMENI SI NIMIC special din care sa se fure ka-n codru bugetul statului! LEGEA sa fie doar una DUPA CONTRIBUTIVITATE si-atat! faceti ceva in acest sens sau doar gargara si voi?

20 februarie 2019 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.