Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șoferii din București sunt în alertă, după ce au aflat cât de terorizați sunt locuitorii dintr-o zonă liniștită a Capitalei! Și asta pentru că proprietarii mai multor mașini s-au trezit peste noapte cu cauciucurile înțepate.

Coșmarul durează de câteva săptămâni, iar la poliție au fost deja depuse plângeri, însă, deocamdată, vinovatul sau vinovații nu au fost prinși.

Luna trecută a început teroarea în rândul locuitorilor din Bucureştii Noi, un cartier din nordul Capitalei care este considerat unul foarte liniștit în comparație cu alte zone din oraș.

Deși seara, când își parchează autoturismele personale, acestea sunt în regulă, a doua zi, șoferii găsesc cauciucurile înțepate. Este vorba despre cei care au avut ghinionul să le lase în perimetrul străzilor Stănileşti, Ardealului şi Duetului. “E plină lumea de nebuni”, a spus un bătrân care are trei maşini pe care le ţine în curte şi pe care le foloseşte rar, titrează libertatea.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.