Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi USR-istul Ionuţ Moşteanu s-au certat din cauza activităţii CNA, instituţie care a fost acuzată că nu acţionează corespunzător pentru sancţionarea derapajelor televiziunilor, discuţia ajungând să escaladeze, după ce social-democratul a mers nervos la reprezentantul USR.

„Vedeţi, oricum s-a votat bugetul şi presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la Serviciu Român de Informaţii şi de la alte servicii au fost reduse bugetele. Este un atac împotriva presei independente, şi atunci să mai vii şi cu amenzi din partea CNA deja e prea mult!” - a afirmat ironic deputatul PSD, după care s-a îndreptat spre banca sa, potrivit stirileprotv.ro.

Integral pe AdevărulComentarii

@Bai psd-i nenorociți Așa e măh, v-ați întrupat voi din bășinile puturoase ale Băsescului, care a dus țara în rai prin distrugerea flotei României, prin tăierea cruntă a veniturilor românilor, prin împrumutul uriaș de la FMI, BM și UE, care a luat calea băncilor străine și a buzunarelor regimului „de dreapta” păstorit de Băsoi, dar și a bugetelor tot mai gonflate ale serviciilor secrete, care aveau nevoie de tehnologie de ultim răcnet pentru spionarea populație cum niciun stat civilizat nu o face. Este de vină PSD-ul că a vindecat rănile acelei guvrnări și se bate acum pentru condiții mai bune de viață pentru români. Marea voastră problemă este că succesul pesedeilor în această direcție vă ruinează șansele de a mai reveni prea curând la distribuirea (autoînsușirea) „mălaiului”, și-atunci, după voi potopul! Vă asumați cu mugete riscul de a diistruge PSD-ul, dar și țara! Și, măh cretinule, nu vorbi tu de de „hoți, borfași, analfabeți, agramați, inculți pușcăriași, penali” etc. Un simbol mai mai puternic al acestor tare decât Iohannis al vostru nici nu exista! Iar mai toată oastea sa de strânsură e făcută de tineri analfabeți, care au trecut prin licee și facultăți precum gâsca prin apă, dar se cred „licențiați”, masteranzi, sau chiar masterați! Vorba ceea: „capra râioasă umblă cu coada pe sus”!

20 februarie 2019 17:21

Bai psd-ei nenorociti, nu realizati, ati facut tara zob,minciunile voastre dau chix,- gasca asta de hoti, borfasi excroci. analfabeti, agramati, inculti, puscariasi, penali, interlopi- care nu au nimic in comun cu poporul, de altminteri nimicnicia aia de om, radulescu ''MITRALIERA'' a spus clar '' ma l;asi cu poporu?'', nu domnule nu va lasam si nu ne lasam pana nu va vedem dupa gratii

20 februarie 2019 15:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.