Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă au avut, miercuri, o discuţie telefonică, potrivit unor surse oficiale.

Sursele menţionate au precizat că premierul l-a sunat pe şeful statului.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi seară că îi va trimite miercuri dimineaţă şefului statului noile propuneri de miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor.

"Voi trimite aceste nominalizări către Cotroceni, îl voi şi suna pe domnul preşedinte şi sper ca de această dată să fim cu toţii responsabili şi să înţelegem că oamenii aşteaptă de la noi proiecte, aşteaptă de la noi multe lucruri pe care le-am promis, pe care vrem să le realizăm în România şi în acelaşi timp să fim conştienţi de faptul că deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi că avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor sau de Ministerul Dezvoltării Regionale. Cred că, dincolo de jocul politic, dincolo de declaraţii, mai important este ceea ce se întâmplă în ţară, ceea ce vrem să facem pentru români şi modul în care este percepută România pe plan extern în timpul deţinerii preşedinţiei rotative", a spus şefa Executivului.

Marţi, Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat pe Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, care va îndeplini şi funcţia de vicepremier.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui cele două propuneri de numire miercuri.


Comentarii

CUCII PSD-ULUI PSD-ul, DRACnea in mod special, pune acesti minitrii ,,CUCI" tocmai ca sa poata sa-i manevreze el cum vrea! Le ia banii din ministere si-i da unde vrea muschiul lui, pune secretari de stat, sefi de department, sectii.. cu nemiluita din loazele slugoilor psd platiti cu ‘jde mii de euro pe lun...CUCII astia de ministri doar semneaza toate NIMICNICIILE lu DRACnea, NIMIC nu dispun ei! Ce drakul ne facem ca nu vedem, nu stim! CUCUL alalalt de la aparare face el ceva!, NU. DRACnea este CAPO TUTI CAPO! Doar avem si exemplul de CUC sef la PSD. PM veorica docila. Pai, gandeste asta cu mintea ei? Doammne fereste!

20 februarie 2019 14:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.