Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalii cer Parlamentului să declanșeze procedura de revocare a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, care "se află în fruntea acestei instituții nu pentru a apăra interesele României, ci ale infractorilor", a declarat miercuri prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan. Ea a spus că Ordonanța de Urgență prin care se modifică din nou legile justiției este o nouă lovitură dată justiției de către PSD, "a cărui obsesie este, de la momentul preluării guvernării, sabotarea justiției pentru a-și apăra infractorii".

"Victor Ciorbea nu a făcut nimic pentru a pune în pericol interesele infracționale ale lui Liviu Dragnea", a afirmat Turcan, anunțând că PNL cere revocarea Avocatului Poporului.

Ea a spus că Ordonanța de Urgență prin care se modifică din nou legile justiției este o nouă lovitură dată justiției de către PSD, care arată o atitudine antieuropeană ce pune în pericol România de a suporta activarea Articolului 7 în Parlamentul European.

Integral pe HotnewsComentarii

v Sint tare suparat ca ani de zile Tzurcana este aleasa de Sibieni, ca deputat, cu toate ca ea este din Botosani. Sa nu mai vorbim de atitudinea ei politica. Initial a fost la PPDL-epre, l-a adulat pe Basinescu, a facut "troaca de porci" cu PNL-ul, iar acuma a trecut la PNL si este vocala pe diverse teme, in special contra lui Dragnea.

20 februarie 2019 23:46

Dracnea Astia de la PSD au innebunit cu totul! Mai aveti voi contact cu tara ma bazaconii penale! Tineti captivi saracii ca sa puteti voi sa-i manipulati, sa-i umiliti c-o punga de malai, 1l de ulei, un pui, un mic si-o bere ca sa va voteze pe voi CALAII lor! Voi care v-ati bagat loazele voaste in slujbe numai la ministere, ASF, Curte de conturi..etc acolo unde loazele voastre castiga cate 7-10.000 de euro pe luna ca nici aia din UE nu castiga nici pe jumatate cat agaricii vostrii agramati si ingalati! Copii romanilor de rand, copii destepti, capabili, educati, nu au loc de loazele vostre pe nicari, trebuie sa plece in pribegie in lumea larga din cauza voastra. Si voi, spuneti ca-i reprezentati pe cei mai amarati oamenii din tara asta, nenorocitilor! O sa va bata Dumnezeu pentru batjocura si jaful pe care l-ati facut in tara asta, Dumnezeu nu doarme si... o sa explodeze si mamaliga, o sa vedeti! Ceausescu nici el nu a crezut si...

20 februarie 2019 14:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.