Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentarul liberal Raluca Turcan a anunțat astăzi că opoziția a depus o moțiune simplă pe justiție, după ce Guvernul a adoptat aseară o nouă ordonanță de urgență care modifică legile justiției.„Este foarte grav ce s-a întâmplat aseară”, a spus Raluca Turcan. Este un atac fără precedent la adresa justiției, a mai spus ea.

Ea a adăugat că liberalii vor face și demersuri pentru a declanșa procedura de revocare a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

Integral pe Digi24Comentarii

Interpretați cam prost piesa " Opinia publica" Se pare ca începeți sa munci-munci-ți pentru bani.

21 februarie 2019 17:28

Cred ca a fost scapat in cap la nastere Pe bune

21 februarie 2019 9:53

SLUGOI PSD-isti: Adormitul poporului ciorbea, dorneanu de la CCR si bubosul tudorel toader, menestre Cum sa nu joace sluga asta buboasa cum ii canta DRACnea! Asta ia cinci salarii de-odata, are pensie speciala de 30 de mii de lei pe luna, salariu de ministru, de professor, de participant la AG de..sa-l ia draku de nenorocit ca daca nu iesim sa dam cu ei de pamant sau daca nu face urgent presedintele REFERENDUM sa-I dam jos sis a abrogam toate lehgile criminale facute de acesti hoti in ultimii doi ani suntem incalecati de DRACnea si hotii din PSD. Nu scapam Diktatura si DIKtator DRACnea.

20 februarie 2019 23:33

Foaie verde de arțar, Liviu Dragnea-i găozar! Foaie verde de arțar, Liviu Dragnea-i găozar!

20 februarie 2019 21:38

Pentru individul de la 20 februarie 2019 16:15 Băi ”ciucălău”, tu pe cine amenții? ....”De data asta va fi mult mai tragic pentru voi. Internetul va știe pe toți, chiar IP de la care ai postat. Bagati-va mințile in cap”! Ce părere ai? Foarte bine, dacă tot ne putem identifica ...., ce ai spune să te dau în JUDECATĂ?..... . Următoarea expresie î-ți aparține ...Altfel, daca nu cumva esti un comunist inrait, se ajunge inapoi la "iepoca comunista"”. Expresia corectă. Altfel, daca nu cumva esti un comunist inrait, se ajunge inapoi la "epoca comunista". Cu toate astea, nu-mi permit să te consider analfabet, fiecare om greșeste, dar de aici și până la amenințări de tip NAZIST ..... este cale lungă. Insituțiile statului trebuie să se autosesizeze!

20 februarie 2019 16:31

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt Simțiți pula groasă a d-lyi Liviu Satan Dragnea în găoaz, rezistacilor. Prețurile fresc cu 10% în fiecare lună. Ciorbea a fost președintele PNȚ-CD, cel mai anti-comunist partid. S-a vandur P$D pt 30 de arginți. Ah, ce- mi plac oamenii 3xrrem de perveși!!@!

20 februarie 2019 16:27

Nu există pădure fără uscături Domnule Victor CIORBEA, bunul Dumnezeu să vă dea sănătate, înțelepciune și răbdare, gunoaie, gen retardații de la 20 februarie 2019 12:51,20 februarie 2019 14:13, 20 februarie 2019 15:43 .... și câți or mai fi, care să vă critice, deși nu au dreptate se vor găsi. Domnule Ciorbea, Dumnezeu să vă țină sănătos, și să luați decizii CORECTE ca și până acum!

20 februarie 2019 16:18

@20 februarie 2019 15:36 Esti un analfabet functional. Vad ca stii sa scrii, probabil stii sa citesti, dar din pacate pentru tine si pentru societatea romaneasca, adica pentru Romania tu nu pricepi si nici nu stii sa folosesti ceea ce ai citit. Pentru tine nu-i clar ca Dracnea numeste ministrul justitiei, acesta numeste toti sefii parchetelor. Prin urmare Doamna Justitie, " aia care este legata la ochi", are acum ochii atintiti spre poltic ( spre Dracnea care si-a luat si painea si cutitul). Adica nu mai este impartiala. Cand Presedintele este ales de un numar dublu de cetateni decat PSD, era si este absolut normal-pentru echilibrul puterilor in stat, dar si pentru independenta justitiei de partide, numirea sefilor de parchete sa fie in mana presedintelui. Altfel, daca nu cumva esti un comunist inrait, se ajunge inapoi la "iepoca comunista". Asta vrei? Atunci nu cred ca ai nimerit bine tara in care traiesti. Noi care am crescut cu cheia in gat, cu lapte primit dupa ce parintii se sculau cu noaptea in cap sa stea la coada, dupa ce primeam painea, zaharul si uleiul pe cartela, dupa ce benzina era rationalizata, dupa ce ni se taia curentul de cateva ori pe zi, iar carnea se gasea doar stand la cozi uriase sau furata de la abatoare, ne-am saturat de asta. Nu ne aduceti din nou in starea acelor ani. De data asta va fi mult mai tragic pentru voi. Internetul va stie pe toti, chiar IP de la care ai postat. Bagati-va mintile in cap! Dracnea si a lui sunt "stapanii" vremelnici ai acestei tari. Pana si Oprisan s-a prins ca este tipul unui dictator mai rau decat Ceausescu, numai tu nu!

20 februarie 2019 16:15

Un mot Mai jeg ordinar! Pe cati ai reusit sa pacalesti? Cand te gandesti ca odata ti-am votat partidul la care te lasase Coposu sef, dar l-ai dus de rapa. Nici nu ma mira. Motii Horia, Closca, Crisan Avram Iancu se intorc in mormant de rusine cand ca te-ai vandut pentru cativa arginti.Dar ce-ar zice Maniu, Coposu cand ar auzi de ce esti in stare? Blestemat sa fii in veci!

20 februarie 2019 15:43

”Doamna opoziție” Este capabilă să ne lămurească unde și cum JUSTIȚIA a fost afectată, prin această OUG?

20 februarie 2019 15:36

Evidenta Acest Frankenstain se spune ca ar fi ardelean, ba mai mult, chiar mot !! De unde se vede ca leprele se pot naste in toate regiunile tzarii.

20 februarie 2019 14:13

ADORMITUL poporului ,SHEET! Adormitul poporului, ciorbea, SLUGA psd-ului la fel ca CCR, CNA..de mult trebuia aruncat de-acolo! Avocatul poporului sa fie ales de popor odata cu alegerea presedintelui. Nu de un guvern obedient unui hot ca dracnea care de doi ani de zile numai la cum sa distruga justitia ii sta capul!

20 februarie 2019 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.