Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei şapte protestatari care au aruncat, marţi seară, cu ketchup pe pereţii Ministerului Justiţiei, în semn de protest faţă de adoptarea OUG pe legile justiţiei, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, în cauză fiind deschis şi dosar pentru tulburarea ordinii publice.

Marţi seară, mai multe persoane au aruncat cu ketchup către sediul Ministerului Justiţiei, fapt pentru care jandarmul care asigură paza şi protecţia obiectivului a solicitat în sprijin un echipaj de jandarmerie pentru a interveni şi a opri activitatea persoanelor respective, anunţă Jandarmeria Bucureşti.

Şapte persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare.

Integral pe MediafaxComentarii

Asediul pe justitie In obrazul lui DRACnea si slugoiului tudorel toader trebuia sa se arunce, ca astia sunt adevaratii arhitectii a legilor justitiei care darama statul de drept si ingroapa firava democratie. Gruparea mafiota PSD&Alde cu ajutorul menestrelului lui dracnea, tudorel,au capturat tot. Acum vedem cum dinamiteaza stalpii societatii, baza statului, si asta doar ca sa scape de LEGE si de puscarie un condamnat penal, cel mai mare HOT care contra naturii este presedinte de partid si sef al CD. Cand locul lui si al altor penali este spatele gratiilor. PUSCARIE.

20 februarie 2019 15:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.