Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Tudose a declarat că Liviu Dragnea este „statul paralel, prin tot ceea ce face”. Fostul premier a precizat că dacă preşedintele PSD şi alţii aveau un minim interes pentru securitatea naţională, atunci nu tăiau bugetele serviciilor.

„Statul paralel e el (Liviu Dragnea – n.r.), prin tot ceea ce face. Care e statul paralel? Că SRI, că SIE. Am înţeles. Am făcut o doctorat. Dacă făcea doctoratul la medicină, probabil că mi-l semna domnul rector Popa. L-am făcut acolo. Mi l-au semnat cei de acolo. Că am fost la o şcoală unde am învăţat ce înseamnă securitate României, securitatea economică şi securitate în general, poate ar fi bine să o facă toţi. Fiindcă dacă domnul Dragnea sau alţii aveau unu minim interes pe securitate naţională, eu vă spun că nu tăiau bugetele la serviciile de informaţii. Fiindcă el lucrează pe lângă stat.

Statul de drept este statul de drept, cu SRI, cu SIE, cu justiţie, cu tot ce trebuie. Cu instituţii, Parlament, Guvern. Nu el «e toate». Da? Ştiţi ce înseamnă, tăierea bugetului la cele două instituţii pe care le urăşte, fiindcă nu îi sunt subordonate, nu îi mănâncă din palmă? 84% din bugetul SRI este pe salarii şi pensii. A spus dl Marincea. Restul, se plătesc chirii, sedii, telefoane, lumină, curent”, a afirmat Mihai Tudose, marţi, la TVR 1.

Integral pe CotidianulComentarii

Marin Tudose, respect pentru ca, ai parasit gasca penalilor si incompetentilor care au pus stapanire pe Romania.

20 februarie 2019 13:33

Tudose, Tudose mult ti-a mai trebuit pana ai ajuns la concluzia asta.

20 februarie 2019 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.