Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Răzvan Cuc mulţumeşte, într-o postare pe Facebook, după nominalizarea la Transporturi, premierului Dăncilă pentru încredere, preşedintelui Dragnea că a crezut în el şi liderului PSD Neamţ, al cărui membru este, pentru susţinere.

"Mulţumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat în cadrul şedinţei CEX şi în special premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de-a face parte din echipa sa, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că a crezut în mine dar şi liderului PSD Neamţ, Ionel Arsene, pentru că m-a sprijinit cu toată determinarea. Votul primit astăzi mă onorează şi mă determină să preiau cu şi mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care aşteaptă să fie soluţionate de luni bune", scrie Cuc.

Integral pe România LiberăComentarii

Ce incredere mai carpa jalnica! Esti un trepadus care a-i lins unde trebuie si acum primesti pomana...Sa-ti stea in gat, ca treaba sigur nu faci (cum n-ai facut nici prima data cand ai mai fost ministru remaniat), in primul rand pentru ca nu te pricepi la ce scoala ai facut (dreptul la Hyperion).

20 februarie 2019 12:15

Ion Pupa-i in fund pe toti penalii si incompetentii care te-au ales, lingaule !

20 februarie 2019 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.