Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi seara că nu este de acord cu liderul organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan, care a afirmat despre el că "mai face din când în când pe stăpânul partidului".

"Da, am auzit şi eu. Nu-s de acord cu ce spune el. (...) Oamenii îşi mai schimbă părerea", a spus Dragnea.

În ceea ce priveşte organizarea unui congres al partidului în acest an, liderul PSD a apreciat că aceasta este inoportună, dar că vor exista discuţii pe acest subiect.

"O să discutăm despre asta. (...) Cred că este total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi şi nu este numai părerea mea, este şi părerea cred că aproape a tuturor, cu două trei excepţii, că nu trebuie să discutăm despre asta. (...) Fiind un an cu campanie prezidenţială, de obicei partidele în timpul campaniei se ocupă de prezidenţiale şi nimeni nu s-a gândit la asta niciodată şi toată lumea consideră că nu este oportun să discutăm acum despre asta, pentru că sfârşitul anului nu este acum. (...) Rămâne să mai discutăm", a declarat el.


Comentarii

gica ,contra Atacul individual la Dragnea nu are sorti de izbanda Cate unul cate unul ii indeparteaza pe toti Alta ar fi situatia la un puch cu mai multi complotisti !Succes !

20 februarie 2019 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.