Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

"Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadru CExN, care, cred eu, trebuie acceptate de domnul preşedinte Iohannis", a spus premierul.

Viorica Dăncilă urmează să-i trimită preşedintelui Klaus Iohannis miercuri cele două propuneri.

Integral pe România LiberăComentarii

hopa! Daniel Suciu s-a remarcat toate viata lui prin urmatoarele: 1. Nu a reusit sa intre la liceu in 1995 decat in toamna: la admiterea la Liceul Liviu Rebreanu a reusit sa obtina nota 2 la matematica. ( logica lui e ca si inteligenta un gaini ) . 2. In Bistrita s-a remarcat prin a fi doar sluga lui Radu Moldovan si Ovidiu Cretu. 3. Ca si parlamentent s-a remarcat ca si sluga lui Valeriu Zgonea , fiind purtator de cuvant al altui papagal. 4. S-a remarcat ca si sluga lui dragnea. 5. S-a remarcat prin lobby-ul facut pentru "trenul de mare viteza" Rodna Cluj care mergea cu viteza supersoniza de 26 km la ora.

20 februarie 2019 14:56

Roboteii si CUCII lui DRACnea PSD-ul, DRACnea in mod special, pune acesti minitrii ,,CUCI" tocmai ca sa poata sa-i manevreze el cum vrea! Le ia banii din ministere si-i da unde vrea muschiul lui, pune secretari de stat, sefi de department, sectii.. cu nemiluita din loazele slugoilor psd platiti cu ‘jde mii de euro pe lun...CUCII astia de ministri doar semneaza toate NIMICNICIILE lu DRACnea, NIMIC nu dispun ei! Ce drakul ne facem ca nu vedem, nu stim! CUCUL alalalt de la aparare face el ceva!, NU. DRACnea este CAPO TUTI CAPO! Doar avem si exemplul de CUC sef la PSD. PM veorica docila. Pai, gandeste asta cu mintea ei? Doammne fereste!

20 februarie 2019 14:18

Si Suciu ala se da mare trompeta in parlament daca avea sange in instalatie si materie cenusie unde trebuie facea facultatea aia de Stiinte Politice la Cluj, nu la Sibiu.

20 februarie 2019 12:16

Doua nulitati! Inca doi "specialisti" din rezerva de cadre "stufoasa" cu pregatire ceruta pentru ministerele respective egala cu zero. Unul a facut stiinte politice la Sibiu (ala de la Dezvoltare), altul dreptul la Hyperion (ala de la Transporturi).

20 februarie 2019 12:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.