Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Votul din Senat pentru ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de procurorii DNA că ar fi luat şpagă 800.000 de mii de euro pe vremea când era premier, îl aduce pe liderul ALDE din nou la mâna PSD, formaţiune care deţine singură majoritatea în forul superior.

Problematica situaţiei lui Tăriceanu a venit exact la câteva zile după ce liderul ALDE a intrat într-o dispută cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorivici, şi după ce a insistat că formaţiunea sa vrea modificarea OUG 114/2018, mai precis prevederile din zona energiei, măsură despre care Liviu Dragnea nici nu a vrut să audă. Cu toate acestea, cei care au atras atenţia asupra „uitării“ Senatului de solicitarea DNA pe numele lui Tăricenu au fost liberalii.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt, tipicul gaozar dragnist, pshihopat, sordidi si imbecil Dragnea are 4 bucatarii in palatul de 7000 de mp de la Alexandria.

19 februarie 2019 22:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.