Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis reacţionează dur la Ordonanţa care a modificat legile justiţiei, adoptată marţi de Executiv. "Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție", spune şeful statului, pe Facebook.

„PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției”, a transmis şeful statului, într-o postare pe Facebook.

Integral pe LibertateaComentarii

Ecce Kurrupt Evident România a fost pusă în poziția strategică la dispoziția kuriștilor mei. Trebuie să apărăm statutul special al neprihăniților de căcat care nu ciordesc decât altfel așa cum ciordesc și eu în calitate de dicktator mult iubit altfel. PZDacii au acționat azi din nou împotriva majorității covârșitoare de 8,333 procente a românilor altfel și încearcă să curețe căcatul pe care noi ne-am scremut să-l punem strategic pe balanța Justiției. Acest lucru bine făcut ecce definitiv și nu poate fi contestat de niciun PZDac doar pentru că nu-i place mirosul. Legea ecce Lege, altfel ar fi pe invers!

19 februarie 2019 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.