Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sediul ministerului Justiției a fost vandalizat, marți seara, din nou, de protestatari.

Manifestanții au aruncat pe zidurile ministerului cu ketchup și apă.

Mai mulți oameni au ieșit în stradă după anunțurile făcute de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Sediul ministerului Justiției a mai fost vandalizat și în luna ianuarie, când protestatarii au aruncat cu vopsea roșie și au înfipt cuțite de plastic pe treptele instituției. Atunci, #rezist protesta împotriva recursului compensatoriu.


Comentarii

Ion Stimați #Rezistaci,Soroșiști,membri ai Statului Paralel, Corporatiști,Ne-romăni și Ne-patrioți... adică Ne-PSD-istiști.pe scurt....s-a mărit bugetul Jandarmeriei pe 2019 cu 500% pentru procurarea de armament și gaze....Ce-a fost la 10 August 2018 a fost joacă de copiii față de ce ne așteaptă....Credeți că Dragnea și Madama Carmen Dan se joacă de-a Poliția Politică ???....aștia-s profesioniști în mardeală și gazare !!!....Nu se procedează așa....cu Katchup ?!?... Ai trecut pe lînga Gipanu 4x4 a lui fi-su lui Tudorel Toader,,,,scoți cheia din buzunar și discret tragi o urmă de la un capăt la altu.....O vezi pe Irinuca singurică la shoping in Baneasa-Mall....tragi scurt o flegma pe curul ei....mai arunci cîte-o petarda din greșeală la picioarele marelui patron de echipă de Divizia 3-a de la Turnu Măgurele ....Așa i-ți arîți dezaprobarea și repulsia față de nemernici....să sufere și ei puțin ...L-ați văzut pe Bădălău ce suferea că i s-a prăduit viluța???.....

20 februarie 2019 19:12

L. C. Sulla Tara Romaneasca sta in doi-trei nebuni ? Umflati-i jandarmi ! Mai cu...inima, mai cu inima, aplicati LEGEA !!!

20 februarie 2019 16:32

Toata tara trebe sa se opuna VEHEMENT acestor penali Guvernul a decis azi să schimbe din nou legile justiţiei, care abia ce fuseseră schimbate. A ales din nou calea ordonanţei de urgenţă. Cea aprobată de Guvernul Dăncilă azi prevede, printre altele, modificări grave, care lasă numirea procurorilor-şefi la mâna acelei părţi de la vârful justiţiei aliată a grupărilor penale din PSD şi ALDE.Practic, o procuroare ca Adina Florea, auto-declarat neindependentă, nu va mai putea fi oprită să ocupe şefia DNA nici măcar de un simplu aviz al CSM. Avizul numirii unora ca ea va fi dat acum, potrivit ordonanţei, de secţia de judecători a CSM (condusă acum de Lia Savonea, cea care a fost mereu aliata clanurilor penale PSD-ALDE. Înainte de ordonanţă, avizul era dat de secţia de procurori a CSM, cea care a „rejectat” de fiecare dată influenţa reţelelor infracţionale în CSM.

20 februarie 2019 15:11

Asa se intampla cand la putere ajung HOTI si condamnati penali Gruparea mafiota PSD&Alde au capturat Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român. Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

20 februarie 2019 15:10

UNFORGIVEN Bine v-au facut, daca nu sunteti in stare sa va păziți instituțiile, mai bine plecati. Oriunde in lumea civilizată, asemenea vandalizari sunt aspru pedepsite si nu doar cu amendă, fiind considerate acte teroriste. Asteptam cu interes noile acțiuni extremiste ale neo-marxistilor si ma gandesc cu groaza ce vor face după alegeri, cand vor fi infranți la scor. PS: Asa s-au manifestat si Fascismul, Brigăzile Rosii, Green Peace, Femen, etc. .... minoritari la vremea lor, dornici să se impună prin extremism.

20 februarie 2019 9:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.