Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii consideră că modificările aduse de Guvern legilor Justiţiei sunt de natură să afecteze grav activitatea Parchetelor.

"Facem precizarea că membrii Secţiei au luat la cunoştinţă de conţinutul ordonanţei de urgenţă în data de 18 februarie, când a fost transmisă la Consiliu pentru avizare. Membrii procurori nu au avut cunoştinţă de vreun demers instituţional, altul decât cel privind amânarea intrării în vigoare a dispoziţiilor privind admiterea la Institutul Naţional al Magistraturii şi cu atât mai puţin de conţinutul acestor propuneri despre care se susţine că ar aparţine Consiliului Superior al Magistraturii", precizează reprezentanţii Secţiei într-un comunicat.

Integral pe România LiberăComentarii

tontonel sluga psd Pai nu spunea papagalul lui DRACnea, slugoiul psd-ului, tudorel toader ca tocmai CSM a solicitat toate aceste modificari si ca el doar duce la indeplinire dorinta CSM! Ori jagardeaua asta cred ca a incurcat hartiile si cata poteca a facut pe la biroul lui dracnea ia bagat asta pe gat tema asa cum i-a croit-o tontonel, exact pe masura lui, ca sa-l spele ca la nufarul de toate furaciunile si hotiile pe care i le stie tot Teleormanul si lumea toata!

20 februarie 2019 15:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.