Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Filosoful Mihai Șora spune că, dacă nici astăzi, după noua OUG, nu vedem spre ce ne îndreptăm și nu înțelegem ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii.

„Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România!”, a scris Mihai Șora pe pagina sa de Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

Ecce Kurrupt Gicu nu a rezistat și a mai tras o beșină eurovizionară pe sfinkterul din față. Întrebucerea filozofică care însă acum îl bântuie ecce: A fi sau a nu fi educacat?

21 februarie 2019 12:07

Gicu RUSINE, postaci PSD-isti! Oare cu ce sunt capetele umplute?!

20 februarie 2019 20:45

Kuminecăturile Gemene Așa ecce. Noi ăștia educacați cu diplome de Homo Superior cum laude nu numai că gândim după ce scriem dar și muncim cu fundul.

20 februarie 2019 19:52

Fakcanitoru` de partid si de stat Cainati-l baih , in loc sa-l injurati pe amarasteanu` de....Sora asta ! Altzheimeru` i-a mancat creieru`cam de....multisor ! Amaru` lui ! Da`...pt a lu`Pellea, "frumusetea" aia de Oana parca...asa-i zice , neaparat trebe` sa alegem calea "leninista" de mijloc, recte....s-o bagam in pizda ma-sii ! Punct !

20 februarie 2019 16:16

@PPP - cât de usor se recunoaste modul de gandire invechit, de tip comunist. Doar cei care muncesc cu palma sunt oameni adevarati, cei care gândesc trebuie omorati sau dati de-o parte. Si ai tupeul sa folosesti cuvantul RUSINE. Foloseste-l in fata oglinzii.

20 februarie 2019 8:53

PPP Rusinee! sa-ti fie "filozofule", mai pretiosi si necesari,decat tine, este un instalator, un zugrav, un mecanic auto, un dentist, un sofer, un patiser, un cofetar, un bucatar........astia, isi castiga painea cinstit, muncind din greu, tu, strigoiule, molfai cuvinte goale - cu pretentie de adevar absolut.

20 februarie 2019 6:48

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Noi muncim, noi nu gandim! E personal muncesc cu fundul.

20 februarie 2019 6:35

ființă de căcat detectată, spurcăciune psd-istă, bineînțeles 21:43

20 februarie 2019 6:34

Probo Stimate d-le Sora va apreciez darzenia si insistenta in lupta pentru intronarea democratiei si a independentei justitiei in aceasta tara .Din pacate insa dintr-o turma de oi nu poti face o haita de lupi.Tot "boborul" sta pe margini si asteapta ( dupa obiceiul istoric "sa vina americanii".) Deobicei se asteapta ca altii sa ne aduca dreptatea ,noi preferand sa fim spectatori .E mai comod.Cum comod era ca la calamitati naturale barbatii satelor sa stea in birturi si altii sa lupte cu stihiile pentru salvarea lor.La talk-showuri televizate si "lupte" la o masa cu sprituri nu ne intrece nimeni.Sunt si situatii cand suntem gata de lupta , numai sa nu tina mult.Pe roman e greu de pornit ca de oprit se opreste singur!

20 februarie 2019 1:50

Kuminecăturile Gemene Educacația superioară i se citește pe față.

19 februarie 2019 23:10

Ecce Kurrupt Sora, un intelectual borat. Ce scarbosenie!

19 februarie 2019 22:40

Ecce Kurrupt Dobitocilor, catastrofelor, inferiorilor, eu văd cu ochii bulbucați democrăcănat în poziția strategică deoarece am euroviziunea specimenelor Homo Superior. Dacă nici acuma nu înțelegeți că Dicktatorul nostru mult iubit altfel încearcă disperat să ne împingă pe toți din spate pas cu pas în Împărăția Kurcubeului, suntem pierduți pentru încă câteva decenii. O astfel de ocazie rar prinzi cu autostopul, eu am avut mare noroc în tinerețe, ajunsesem în șanț la kuru gol după o damigeană de vin când un Mercedes fix ca a lui Cristian Homobuci a oprit ca un bun samaritean și restul ecce istorie, de-atunci am rămas filozof deși bat din gură ca un repetent toată ziua. Noapte bună.

19 februarie 2019 21:49

BRRR! NOUTATE ULUITOARE în atenția arheologilor, a oamenilor de știință una dintre mumiile lumii, mihail șora, VORBEȘTE!

19 februarie 2019 21:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.