Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Alexandru compozitorul și producătorul Laurei Bretan, acuză discriminarea la concursul Eurovision.

“Participanții creștini nu au dreptul să concureze. Vă rog să mă scuzați, dar aceasta este părerea mea. Am pierdut cea mai mare șansă de a aduce anul următor Eurovision-ul în România. Românii au votat Laura Bretan, doi jurați ne-au acordat note maxime, prestația ei și tot pachetul au fost impecabile, dar din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ. Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam că pot exista urmări iar ele nu au întârziat. Întrebarea mea este următoarea: Nu cumva avem de-a face cu un soi de discriminare? Nu cumva Eurovision-ul deviază de la ideea de bază care ne unea până acum, adică muzica. Mi-aș dori să se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul să concureze, măcar să știm o treabă de la început. În acest fel se pot evita situații ca aceasta, care a avut ca rezultat dezamăgirea unui copil de 16 ani, plus majoritatea românilor, iar toată munca unei echipe a fost aruncată pe apa sâmbetei”, spune compozitorul.

Integral pe România LiberăComentarii

Paulus Bine, dar e evident ca asta e rezultatul campaniilor de lupta anti-SIDA, nu?! Daca am lasa virusul sa-si faca (în mod firesc si 100% natural, n.m.) treaba, atunci o multime de inconveniente s-ar rezolva de la sine si am fi scutiti de fel de fel de "parade" nu-i asa? Cu respect, P.

19 februarie 2019 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.