Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacian Cioloș afirmă că, prin ordonanța de urgență adoptată astăzi, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor să își ducă la capăt fărădelegea începută în urmă cu doi ani și susține că procurorii și judecătorii din România ar trebui să aibă curaj să vorbească, să protesteze și să nu se lase intimidați de presiunea politică.

„Au trecut doi ani de când Coaliția PSD-ALDE a început atacul la adresa justiției. Prin ordonanța de urgență adoptată astăzi, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor să își ducă la capăt fărădelegea începută atunci. Ei vor ca numirea șefilor parchetelor din România să depindă integral un om numit politic, adică de ministrul Justiției, în timp ce rolul președintelui și al Consiliului Superior al Magistraturii devine unul strict decorativ”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

v Ciolosica unul dintre cei care fac de rusine Ardealul, tot iese si latra, sa nu uite oamenii de el. Nu-si aduce aminte ca un an cit a fost PM, nu a facut nimica bun pt Romani?

19 februarie 2019 23:50

Calaii PSD demoleaza statul de drept Coalitia hotilor penali PSD&ALDE, au profitat de puterea lor politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confiscat majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali.

19 februarie 2019 20:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.